Home » Hovedtelefoner og højttalere » HyperX Cloud Mix [TEST]: Gamingheadset der vil mere
HyperX Cloud Mix [TEST]: Gamingheadset der vil mere

HyperX Cloud Mix [TEST]: Gamingheadset der vil mere

Share

Ideen bag HyperX Cloud Mix er til at få øje på. Hvis man anskaffer sig et gamingheadset, så hvorfor ikke sørge for, at samme headset også kan anvendes, når man er på farten

Der er nemlig tale om et kablet gamingheadset, der samtidig er udstyret med Bluetooth 4.2 til brug sammen med mobile enheder. Headsettets alsidighed er dets største styrke. Det kan anvendes som headset på pc, og det er også kompatibelt med PS4, Xbox ONE, Nintendo Switch og mobile enheder generelt. Der medfølger en 1,3 meter ledning med 3,5 mm minijackstik, et forlængerkabel med to 3,5 mm minijackstik og endelig et microUSB-kabel, der anvendes til opladning af headsettet. På farten kan man få batteriet til at vare i op til 20 timer.

Headsettet benytter to 40 mm neodymium enheder med et frekvensområde fra 10 Hz til 40 KHz. To ting kendetegner headsettet, for det første er ørekammeret delt i to rum for at separere bas fra mellemtone og diskant, det skal give en renere og mere klar lyd. HyperX Cloud Mix er desuden HI-RES Audio-certificeret, så i samspil med lydkilder, der bærer samme certificering, skulle det resultere i en mere detaljeret og veldefineret lyd. Det kunne vi ikke teste, men vi kan sige, at lyden generelt holder en rigtig god kvalitet. Det virker til, at de opdelte kamre har gjort noget for basniveauet, der virker en anelse dybere og mere defineret end på andre HyperX-enheder, hvilket giver lidt mere oompf i spil og tilsvarende tyngde i musikken.

Se også:  Ikoniske hørebøffer i retro-smart jubilæumsudgave - på tilbud nu
Lidt pebret

Mellemtonen er lidt til den varme side, og den generelle lyd holder, hvad den lover, nemlig klarhed. Den indbyggede mikrofon er støjreducerende og virker godt uden at brillere specielt. Headsettet er af den lukkede type, ørekopperne er lidt mindre, end hvad vi har været vant til hos HyperX headsets, men de dækker godt og sidder blødt på ørerne. Det polstrede hovedbånd sikrer, at headsettet sidder solidt på hovedet, dog ville det være bedre, hvis der var lidt mere frirum, i det mindste hvis man har et stort hoved og skal sidde med headsettet i længere tid. Ellers er headsettet, som HyperX-headset normalt er, nemlig behagelige at have på. Et rigtigt godt gamingheadset der kan og vil mere end det.

Se også:  PlayStation 5 vs. Xbox Series X: Hvilken konsol skal du vælge?

Eneste anke er prisen, der er til den høje side, hvis man sammenligner med, hvad man kan få kvalitetsmæssigt ved at købe et dedikeret gaming- eller audio-headset. Det koster en halv karakter, men er ens behov tilpas blandet, sparer man jo et headset, så det er afgjort et godt køb for det rette segment.


HyperX Cloud Mix
4

Dommen

Pris 1599 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gaming
Headset
Konsol

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S