Home » Tastatur » HyperX Alloy Origins [TEST]: Usædvanlig velkonstrueret gamingtastatur
HyperX Alloy Origins [TEST]: Usædvanlig velkonstrueret gamingtastatur

HyperX Alloy Origins [TEST]: Usædvanlig velkonstrueret gamingtastatur

Share

På dette fremragende gamingtastatur kan du blandt andet indstille tastaturhældningen i tre niveauer. Det er solidt bygget, og der er basis for hurtige reaktioner.

Dette tastatur-pletskud fra Kingston, HyperX Alloy Origins, rammer ned i markedet for gamingtastaturer med en selvfølgelighed, som var konstruktionen selvskreven.

Det mekaniske gamingtastatur er kompakt, kablet, utroligt velkonstrueret og har de væsentligste gamingrelaterede features. Prismæssigt lægger tastaturet sig i den øvre mellemklasse. HyperX Alloy Origins er så ikke trådløst, man må ”tage til takke” med at tilslutte tastaturet via et 1,8 meter flettet USB-kabel.

Det smarte her er dog, at ledningen er aftagelig, ledningen tilsluttes tastaturets USB C-port.

Konstruktionen er no-nonsense med fokus på at holde dimensionerne så kompakte som muligt, den anvendte aluminiumsramme giver en uforlignelig stabilitet, og tastaturet står ganske enkelt solidt plantet på underlaget med dens 1075 grams samlede vægt.

Se også:  Vind et fedt gamerheadset fra HyperX

HyperX Alloy Origins adskiller sig fra de fleste konkurrenter ved at man kan indstille tastaturhældningen i tre forskellige niveauer, nemlig 3, 7 og 11 grader. Støttefødderne er todelte, hvilket giver bedre chancer for at opnå optimal brugerkomfort.

I det testede tastatur anvendes mekaniske HyperX Red switches, der er en lineær switch-type. Det vil sige, at du ikke mærker et bump eller modstand på vej ned, når tasten trykkes ned. Det er en smagssag, nogle foretrækker i stedet den taktile følelse, som en ikke-lineær switch giver.

Fordelen ved den lineære switch er, at man i princippet hurtigere kan foretage gentagne tastetryk, og det testede HyperX Alloy Origins hører til de kvikkere på markedet. Der skal næsten ingen kraft til at aktivere tasten, nemlig 45 g. Tasten registrerer input allerede ved 1,8 mm, og den totale rejselængde er blot 3, 8 mm, så det er et tastatur for dem, der foretrækker hurtig action.

Se også:  7 genveje til e-sport

Tastaturet har indbygget RGB-belysning med 16,7 millioner farver, hvor du kan vælge mellem en række forskellige lyseffekter. Tasternes belysning fremstår meget klar, du kan også vælge farve for hver enkelt knap samt indstille den generelle lysstyrke trinløst. Der er også mulighed for at tildele forskellige nye funktioner, oprette makroer mm. Alt dette foregår via Ngenuity-softwaren, som kan downloades.

Tastaturet har også et game-mode, hvor fire tastekombinationer kan slås fra, foruden Windows-tasten som også deaktiveres. Endelig kan man benytte sig af tre forskellige profiler, alt efter hvilken situation man befinder sig i. Gaming-tastaturet, der har svaret på alt? Nej, men til prisen og i det segment, det placerer sig i, står det meget stærkt med et helhedsindtryk, der virker nærmest uforligneligt.


HyperX Alloy Origins
5

Summary

Pris: 999 kroner

TAGS
gaming tastatur
Gaming-tilbehør
HyperX

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S