Home » AOD Pro » Hybride arbejdspladser er populære og drives af mobile enheder
Hybride arbejdspladser er populære og drives af mobile enheder

Hybride arbejdspladser er populære og drives af mobile enheder

Share

Arbejde hjemmefra bliver stadig mere populært, og mobiltelefonen bliver i høj grad omdrejningspunktet – ikke mindst af sikkerhedsmæssige årsager

Hybride arbejdspladser bliver stadig mere populære – både hos virksomhederne og deres medarbejdere. I starten var forventningerne ellers, at efterhånden ville tingene vende tilbage til den gamle normal, når corona-pandemien var overstået.

Men Claus Holm, landechef i Samsung Danmark, ser ikke, at det er tilfældet. Han oplever, at mange danske virksomheder har måttet revidere deres ”work from home”-politik i lyset af coronaen – og ikke mindst her i efterspillet.

”Det betyder at mange virksomheder, udover den ”normale” arbejdsplads på kontoret, nu også installerer skærm, keyboard og docking-station hjemme hos medarbejderne. Det giver en større frihed, men stiller også større krav til blandt andet sikkerhed hos virksomhederne og medarbejderne,” siger Claus Holm til AOD PRO.

Tænk over dette før du indretter

Men når hjemmearbejdspladser skal etableres, så mener Claus Holm, at der er nogle vigtige overvejelser virksomhederne skal gøre sig, inden – eller mens – man etablerer dem.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S7 FE [TEST]: Fuld af fremragende funktioner

”Generelt er det vigtigt at gennemtænke hele set-up’et for den enkelte medarbejder. Virksomhederne skal afklare, hvad medarbejderne skal have adgang til og sørge for at opretholde samme sikkerhed på hjemmearbejdspladserne som på den ”normale” arbejdsplads på kontoret.

Herunder er de mobile enheder væsentlige at få med i installationen. Det kan ifølge Claus Holm give både bedre sikkerhed og større mobilitet.

”Vi ser en større og større interesse for, at kunderne overvejer en mere mobil tilgang til den enkelte bruger, som skal have adgang til alt på farten. Derfor ser vi mange overveje at gå hele vejen og bruge mobiltelefonen som omdrejningspunkt for den hybride arbejdsplads,” fortæller Claus Holm og tilføjer, at med Samsungs mobile enheder har medarbejderne mulighed for at forbinde telefonen i DeX Mode, som giver en desktop-lignende arbejdsmåde.

Se også:  Motorola Edge 30 Pro [TEST]: Moto-mobiler med det nyeste og bedste
Høj sikkerhed i mobiltelefoner

”Virksomhederne skal sørge for at udstyre arbejdsstyrken med mobiler som har et højt sikkerhedsniveau samt opdatere software på mobilerne, så man lukker for eventuelle smuthuller for hackerne.”

Claus Holm ser samtidig, at smartphones som omdrejningspunkt sikrer, at medarbejderne bliver mere mobile, samtidig med at de har samme høje niveau af sikkerhed derhjemme, som de har på kontoret.

Netop sikkerheden er, i forbindelse med de hybride arbejdspladser, noget som virksomhederne ikke altid har styr på, men noget de bør have et knivskarpt fokus på.

”Sikkerhed er den vigtigste faktor, efterhånden som arbejdspladsen bliver mere hybrid, og virksomhederne opnår en højere andel af digitalisering. Det skal være nemt for den enkelte medarbejder og samtid sikkert for virksomheden,” påpeger Claus Holm og slutter:

”Derudover skal det være enkelt at lave fjernstyret fejlretning efter opdateringer, da medarbejderne ikke kommer til at have fremmøde på kontoret hver dag.”


TAGS
Cloud
hybridt kontor
Mobiltelefon
Samsung
skyen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S