Home » Kamera » Hybrid med super zoom
Hybrid med super zoom

Hybrid med super zoom

Share

18x optisk zoom i et forholdsvist kompakt design og startende med 27 mm.

Så er scenen sat for Panasonics nye kamera, som ikke er DSLR, men så sandelig heller ikke et kompakt kamera. Det er lige midt i mellem, både i størrelse og ydelse.

Kameraet er samtidig en video, der kan optage i HD-opløsning i AVHD Lite-formatet op til 720P standarden. Panasonic kalder da også Lumix DMC-FZ38 for et hybridkamera. Video- og digitalkameraerne er ved at smelte sammen.

Vi tvivler nu på, at kvaliteten fra videodelen er så god som HD videokameraer, men test af andre modeller viser, at de levende billeder absolut er hæderlige, og gode nok til at du gider bruge plads på hukommelseskortet, når en sjov situation opstår.

Se også:  Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos

DMC-FZ38 er først og fremmest et stillbilledkamera, og med sine 12,1 megapixel høje zoom og med det berømte Leica-navn på objektivet synes det da også at være godt udrustet til at tage nogle krystalklare pixel.
Den høje zoom – der slutter tæt på vilde 500 mm – kræver da også en effektiv billedstabilisator, som i dette tilfælde er optisk. Dertil skulle autofokus være betydeligt forbedret i forhold til tidligere modeller – især på hastigheden.

Automatisk programvalg

Som på mange kompakte kameraer (og nogle DLSR) har FZ8 en såkaldt Intelligent Auto, der betyder, at det selv indstiller og finder det motivprogram, der passer bedst. Der er desuden ansigtsgenkendelse og en avanceret makrofunktion. Desuden er der flere indstillinger, så du kan køre mere eller mindre manuelt. Noget som fotoentusiasten sætter pris på. Prisen for det nye kamera var ikke fastsat ved vores deadline.

[pt id=’2003157′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”18x optisk zoom og HD-film-mulighed. Læg mærke til at der er stereomikrofon i toppen af kameraet. Det fortæller meget om hvor meget producenterne lægger vægt på filmdelen.”‘]

18x optisk zoom og HD-film-mulighed. Læg mærke til, at der er stereomikrofon i toppen af kameraet. Det fortæller meget om, hvor meget producenterne lægger vægt på filmdelen.

[pt id=’2003158′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Med en Tele Converter du kan sætte uden på det eksisterende objektiv kan du få endnu mere zoom. Detaljer om zoomområde og pris er endnu ikke kendt.”‘]

Med en Tele Converter du kan sætte uden på det eksisterende objektiv, kan du få endnu mere zoom. Detaljer om zoomområde og pris er endnu ikke kendt.


TAGS
Panasonic

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S