Home » AOD Pro » Vanskeligt for virksomheder at bruge den hybride cloud
Vanskeligt for virksomheder at bruge den hybride cloud

Vanskeligt for virksomheder at bruge den hybride cloud

Share

Hybrid cloud er et af tidens hotteste begreber, men mange virksomheder har alvorlige problemer med denne måde at gemme og udnytte data på

Mange virksomheder er ikke i tvivl om værdien af cloud-teknologien, og stadig flere af dem flytter større eller mindre dele af infrastrukturen op i skyen. Men ifølge en ny rapport fra den amerikanske cloudvirksomhed CloudBolt oplever mange firmaer store forhindringer på rejsen fra traditionel infrastruktur til skyen, hvilket gør det vanskeligt for dem at udnytte teknologien til fulde.

I rapporten kan man læse, at de tre faktorer, som er de meste kritiske for digitalisering gennem den hybride cloud, er selvbetjening, accelerering af automation og optimering af udgifter til cloud-teknologi.

Se også:  Nu rammer flere kriser skyen: Cloud-priserne på himmelflugt

Men samtidig viser rapporten, at hovedparten af virksomhedslederne på tværs af Amerika, EMEA og APEC mener, at selvbetjening af it er alt for kompliceret. Det kræver for meget ekspertise, både når det kommer til cloud- og infrastrukturværktøjer.

Må selv lave værktøjet

Yderligere bruger mere end tre fjerdedele stadig egenudviklede værktøjer, når de skal integrere ny teknologi, og samtidig kan virksomhederne ikke overskue, hvad der skal til for at optimere deres cloud-investeringer – for slet ikke at tale om, at de ikke har de automatiseringsværktøjer, de skal bruge for at optimere de investeringer.

Det fremgår dog også af rapporten, at it-ledere udmærket er klar over, at bliver nødt til at løse disse problemer for at kunne drive deres virksomhed frem.

Se også:  Nye professionelle funktioner i Dropbox – gendannelse er blevet nemmere

”Desværre kæmper virksomheder med at få de nødvendige nødværktøjer, som gør at de kan få integreret cloud-teknologien i deres virksomhed. Vores undersøgelser indikerer at der er behov for en ny tilgang, hvis ledere ønsker at opnå deres digitale transformationsmål,” konkluderes det i rapporten.


TAGS
Cloud
hybrid cloud
skyen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S