Home » Bærbar computer » Abook 955Pro [TEST]: Business-bærbar med gamingmuskler
Abook 955Pro [TEST]: Business-bærbar med gamingmuskler

Abook 955Pro [TEST]: Business-bærbar med gamingmuskler

Share

Under det anonyme og ret lækre ydre banker et ægte gaminghjerte i form af et potent grafikkort

Denne computer fra Abook har en sort, glat og flot overflade med synlige hængsler og ”ryg” i matchende mat aluminium. Når du åbner for maskinen, kommer der en 15,6”-skærm til syne og ikke mindst et smukt tastatur med en særlig lækker, hvid skrifttype på de sorte taster. Touchpad’en falder næsten i ét med chassiset, og ud over navnet Abook i gråt, er der altså ikke meget, der stikker af. Det er business-stil på en fin og underspillet måde. Kan du lide det? Nogle vil synes, det er tjekket, andre at det er kedeligt.

Men fyr op under Abook-maskinen, og så afslører den sit sande jeg. Det er ikke kedeligt. Pc’en har feltets hurtigste processor fra Intels i7-familie og ikke mindst et GeForce GTX1070 grafikkort. Og selvom det «kun» er fra næstøverste hylde, er der ingen tvivl om, at 955Pro i den grad kan nappe et heftigt spil. På det punkt er den langt bedre end nogen af de øvrige i testen. 955Pro har da også den flotteste tekniske måling, men ikke med stor margin til Lenovo. I praktisk brug opleves den dog som mindst dobbelt så kvik, når vi alene bedømmer den på gamingkvaliteterne.

Se også:  HPs Spectre X360 14 [TEST]: Bærbar helt til kanten
Lækker – men med bid

Nu er Abook ikke en ren gamingmaskine, hvilket navnet og bestykning da også bevidner. Man har bygget en ret kvik bærbar, der kan bruges til alle opgaver, og hvor spilevnerne er et kærkomment plus. Den er som en Jaguar, der er behagelig at køre i, men som samtidig har en stor reserve af kræfter gemt under motorhjelmen.

At den er klar til gaming understreges af, at tastaturet kan skifte farve og defineres, som du vil. Om det blot skal være hvidt eller køligt blåt, som fungerer godt til aftenarbejde, eller det skal have fuld skrald med forskellige farver, så du bedre kan finde tasterne i blinde i et spil. Ja, det er op til dig.

Det er ingen overraskelse at Abook er testens tungeste computer. Men med den store skærm in mente, er en vægt på lige under de magiske 2 kilo absolut godkendt. Når maskinen presses, vil du kunne høre blæseren tydeligt – igen helt normalt og godkendt af så heftig en maskine.

Se også:  Acer Aspire Vero AV15-51-7555 [TEST]: Bæredygtig bærbar til attraktiv pris
Står bedst derhjemme

Pointen med Abook’en er åben-lys. Den skal kunne bruges til et meget bredt udsnit af arbejdsopgaver, herunder også billedbehandling med sin høje processorkraft og hele 16 GB hukommelse. Det kvikke grafikkort gør også maskinen oplagt til andre former for underholdning. Den store skærm har et ganske imponerende billede. Det er ikke så glansfuldt som hos Dell, men stadig med gode detaljer.

Lydbilledet er også større end hos de øvrige testdeltagere. Her er der jo plads til større højttalere end i de fleste andre pc’er i prisklassen. Ulempen er naturligvis, at chassiset opleves lidt stort. På den måde egner 955Pro sig nok bedst til permanent brug derhjemme. At maskinen er dansk er ikke nogen kvalitet i sig selv, men det er rart at notere, at vi stadig kan konkurrere med de internationale mastodonter på pc-markedet.


Abook 955Pro
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenloghed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Sammenfatning

Testholdet mener:
Her får du både testens bedste gamingevner og processorkraft nok til de tungeste arbejds-opgaver. Skærmen er stor. Det er hele chassiset faktisk, hvilket nærmest er den eneste væsentlige ulempe ved Abook 955Pro.

Teknisk set:
Producent: Abook
Navn: 955Pro
Processor: Intel Core i7-8750H
Ram: 16 GB
Harddisk: 500 GB
Skærm: 15,6”
Opløsning: 1920 x 1080 px
Grafikkort: GeForce GTX1070
Trykfølsom skærm: Nej
Styresystem: Windows 10
Dimensioner: 380 x 252 x 18,6 mm
Vægt med batteri: 1,98 kg
Pris 14.995 kr.
PC Mark Pro: 6214

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
ABook
Laptop
Luksus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S