Home » Mobiltelefon » Hvor galt står det til hos Huawei? Vi tog en snak med chefen …
Hvor galt står det til hos Huawei? Vi tog en snak med chefen …

Hvor galt står det til hos Huawei? Vi tog en snak med chefen …

Share
Stadig adgang til nyeste processorteknologi

Selvom Huawei langt henad vejen er selvforsynende, når det gælder processorteknologi i deres smartphones, bygger deres chips på ARM-teknologi. I deres bærbare computere bruges processorer fra Intel. Det har forlydt sig at begge producenter har stoppet samarbejdet og leverancerne til Huawei.

“Meget af det der skrives er baseret på uofficielle kilder, og langt fra alt er korrekt. Vi har stadig adgang til den teknologi vi skal bruge fra ARM, og Intel har aldrig stoppet leverancen af processorer til os. Ingen længe kommer vi med næste generation af Kirin-chipsæt til vores smartphones og tablets”, fortæller Renke.

Ingen konsekvenser for brugerne

Men hvis adgangen til software og hardware er uændret, hvad er så egentlig konsekvenserne for eksisterende brugere og for dem, der måtte have luret på en Huawei-model som deres næste smartphone?

Se også:  OnePlus-brugere er tossede med deres smartphones

“Der er ingen konsekvenser for brugerne. Kvaliteten af vores produkter er uændret, og vi kommer til at fortsætte samme strøm af lanceringer og opgraderinger som hidtil. Senest lancerede vi P smart Z, her i sommeren, og de kommende måneder kommer flere nye produkter”, afslører Renke.

Vækst trods krisen

Men hvordan ser det ud for forretningen? Den store usikkerhed om Huawei-produkternes fremtid må have haft konsekvenser for salget.

“Vi kommer ikke til at nå det salg af smartphones, som vi havde regnet med. Handelsblokaden har hæmmet salget for en periode. Det faldt cirka 20 procent, da handelsblokaden trådte i kraft, men er faktisk tilbage til normal nu. Vi har solgt flere smartphones end sidste år og opretholder vores markedsandel i Danmark. Men vi må nok indse at det ikke bliver i år vi indtager pladsen som den største producent. Når det gælder wearables er vi stormet frem, og haft et forrygende salg af både Watch GT Active og Freebuds Lite. Kun på netværksdelen har vi været ramt, men samlet set er Huawei stærkere nu end nogensinde”, slutter Renke.

RenKe er direktør for Huawei Consumer Business Group i Danmark.

RenKe er direktør for Huawei Consumer Business Group i Danmark.

TAGS
Huawei
Mobiltelefon
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S