Home » Gaming & Konsoller » Hvilket Battle royale-spil er bedst? Apex Legends vs. Fortnite vs. PlayerUnknown’s Battlegrounds
Hvilket Battle royale-spil er bedst? Apex Legends vs. Fortnite vs. PlayerUnknown’s Battlegrounds

Hvilket Battle royale-spil er bedst? Apex Legends vs. Fortnite vs. PlayerUnknown’s Battlegrounds

Share

Tekstur pop-ins, visuelle udfald eller hak i billederne under heftige kampe er almindeligt. Spillet blev rent faktisk i starten plaget af spillere, der kørte på minimale indstillinger, så de kunne se igennem løv, der skjulte deres højgrafik-modstandere. Apex Legends gør det ikke meget bedre; selvom det ser godt ud, forlanger det meget af hardwaren, og kan kun køre høj billedhastighed på en seriøs maskine.

Fortnite er en helt anden snak. Den simplificerede grafiske stil og minimale partikel-effekter gør måske, at det ikke er så smukt som Apex, men det kører glat på selv maskiner med lave specifikationer uden besvær. Billedhastighed er sjældent et problem. En klar vinder.

Vinder: Fortnite

4. Omgang – Værdi

PUBG får virkelig tæsk i denne omgang. I det mindste har det prisen for “Steam’s Game of the Year 2018” som trøst. Det ældre battle royale-spil koster 30 Euro (ca 225 kr.) på Steam, mens Fortnite og Apex Legends begge er gratis på henholdsvis Epic Store og Origin. Alle tre spil har (valgfri) køb i spillet og understøtter mikro-transaktioner, men kun PUBG holder sig stadig til det gamle loot box-nøglesystem.

Efter en stor gambling-kontrovers fjernede Fortnite loot boxes i deres spil og følger et sæsonbaseret oplåsnings-system. Sæson-passene er ikke alt for dyre og giver adgang til yderligere indhold, hvilket gør spillet delvist abonnements-baseret for langtids-spillere. Man kan stadig købe varer med “V-bucks,” men mange er meget dyre.

Se også:  Nu kommer esport til mobilen

Apex følger loot box-systemet, hvor man optjener Apex Packs ved at gå et level op eller købe dem i butikken. Elementer kan også købes ved at bruge in-game valuta eller skabes ved at bruge dele fra loot boxene. Lige før trykkedeadline introducerede Apex deres egne sæsoner med Battle Pass, hvilket imiterer det, som Fortnite tilbyder. Vi føler dog, at Apex er lidt foran i denne omgang.

Vinder: Apex Legends

5. Omgang – Holdbarhed

Som den nye dreng i klassen er Apex fritaget fra denne kategori. Det er svært at bedømme, om et nyt spil vil kunne klare tidens tand, selvom det er godt nu. EA’s involvering er dog nok til at gøre alle nervøse. Det betyder, at PUBG og Fortnite skal dyste i denne omgang.

PUBG er det ældste af disse to, men Fortnites battle royale-mode er sammensat fra det originale co-op overlevelseskoncept (som stadig eksisterer som Fortnite: Save The World). PUBG har uden tvivl fordelen ved et mere fokuseret hold af skabere; Epic Games langer ud i nye retninger med penge fra Fortnites succes, mens PUBG Corp lever op til dets navnebror ved at fokusere på at levere den bedst mulige version af spillet.

Se også:  Spil i skyen på en ny måde

Fortnite er dog blevet næsten allestedsnærværende. Hver gamer, journalist eller forstadsmor kender navnet, og Epic har porteret den til konsoller med betydeligt mere succes end sine konkurrenter. Mens både Fortnite og PUBG nu har mobile muligheder, så er Fortnite lige nu det eneste spil, der er kommet til Nintendo Switch. Et blik på Twitch leverer det endelige svar: Selv efter en lille lur efter lanceringen af Apex er Fortnite kravlet tilbage på toppen.

Vinder: Fortnite

Og vinderen er Apex

Det var en svær dyst – altså mellem Fortnite og Apex Legends; PUBG er begyndt at leve op til sin alder. Fortnite har for længst overgået den og sendt Epic Games til nye uforudsete højder. Det vil blive svært at slå kongen af tronen, men Apex går hårdt efter den med overlegen våbenhåndtering, grafiske detaljer og team-orienteret gameplay.

TAGS
battle royale
Gaming
onlin spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S