Home » Gaming & Konsoller » Hvilket Battle royale-spil er bedst? Apex Legends vs. Fortnite vs. PlayerUnknown’s Battlegrounds
Hvilket Battle royale-spil er bedst? Apex Legends vs. Fortnite vs. PlayerUnknown’s Battlegrounds

Hvilket Battle royale-spil er bedst? Apex Legends vs. Fortnite vs. PlayerUnknown’s Battlegrounds

Share

Battle royale-spil er noget af en landeplage indenfor gamingverdenen lige nu. Og vi mener det på en positiv måde; der er masser at vælge mellem, og nogle er i særklasse. Alt fra skydespil til MOBA-spil til Tetris har prøvet lykken indenfor battle royal, men der er kun en håndfuld, der ligger helt i toppen. Med dette i tankerne sender vi de tre store hit i genren op mod hinanden: Ophavsmanden PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), gratis-spillet Fortnite og nybegynderen Apex Legends

1. Omgang – Gameplay

Denne er svær at bedømme – hvor meget du nyder at spille et spil vil atid være et subjektivt emne, der deler vandene, og hvert har sine fordele. PUBG var det første til at gøre genren populær, og det tilbyder både første og tredjepersons synsvinkler. PUBG og Fortnite placerer 100 spillere i hver kamp, mens Apex kun har 60. PUBG vinder point for at have fem kort, hvor de andre kun har et, men kort-designet hos Apex og Fortnite er dog overlegent.

Fortnite og PUBG tilbyder squad-baserede og solo-oplevelser, mens Apex tvinger spillerne ind i trioer, hvilket giver en fordel til spillere, der kan danne grupper med venner. Dette kunne være afgørende for valget af spil, hvis ikke det var for Apex’ utroligt gode “ping”-system, der giver hurtig og effektiv nonverbal kommunikation. Alt kan pinges til dine holdkammerater, hvilket giver en god sammenhængskraft selv i sammensatte holdkampe.

Se også:  Logitech Pro X [TEST]: Flot gaminglyd - uden kabel

Fortnite har den mest interessante mekanik; muligheden for hurtigt at bygge strukturer, der kan give dækning eller nye veje. I sidste ende er disse dog skydespil, så den endelig beslutning går på dette. Her er Apex kongen; Respawns erfaring med at designe det fantastiske Titanfall 2 har givet dem en fordel, og hvert våben føles tilfredsstillende at bruge.

Vinder: Apex Legends

2. Omgang – Grafik

Ok, først og fremmest. Vinderen i denne omgang er ikke PUBG. Beklager Player-Unknown, men et mindre udviklingshold betyder færre hænder, der kan arbejde på flotte teksturer og animationer. PUBG ser fint ud, men det er mere kedeligt. Epic Games og Respawn Entertainment er giganter til sammenligning men er gået i to helt forskellige stilretninger, så det er en svær beslutning.

Fortnite er fyldt med tegneserieagtige og karakterfyldte animationer i flotte farver og med et design, der ser godt ud på selv ældre computere. Miljøet er vibrerende og varieret, og hvert nyt event åbner op for en flod af nye kosmetiske elementer. Grafikken er rimelig basal, og stilarten gør, at nogle teksturer ser lidt flade ud.

Se også:  Danskerne gamer mindst i verden

Apex Legends går efter en mere realistisk visuel stil og sender spillerne ned i en militærinstallation på en frodig jungleø. Vand- og partikel-effekter er mere sofistikerede, og teksturer ser fantastiske ud på kraftigere maskiner; især er der kælet for våbnene, som ser utroligt sexede ud med stål og krom. Karakteranimationerne er også fuld af liv og giver et strejf af personlighed til battle royale-genren. Valget er svært, men vinderen må blive Apex.

Vinder: Apex Legends

3. Omgang – Ydelse

Et velskabt spil skulle kunne spilles på næsten alle midt- til top-serier af pc’er og battle royale-spil er ingen undtagelse. Med masser af aktivitet i enhver kamp er alle tre spil sårbare overfor udfald i netværket og har behov for at processere masser af samtidige handlinger. Vi ser derfor på optimering.

PUBG lider igen under et mindre udviklingshold, hvilket gør, at spillet ikke er særligt godt optimeret til at køre på ældre eller billigere maskiner.

TAGS
battle royale
Gaming
onlin spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S