Home » Mobiltelefon » Hver 10. mand streamer sport på mobilen, når chefen ikke kigger
Hver 10. mand streamer sport på mobilen, når chefen ikke kigger

Hver 10. mand streamer sport på mobilen, når chefen ikke kigger

Share

Har du før siddet på arbejdet med smartphonen under bordet eller taget en ekstra lang tur på toilettet for at streame en fodboldkamp, som du bare ikke måtte gå glip af? Så er du ikke er alene. En ny undersøgelse fra Huawei viser, at hver 10. mand har streamet en sportsbegivenhed i smug på deres smartphone, mens de har været på job

Det er sommer, og det er lig med sol, is, grill og sportsbegivenheder i lange baner. Alt fra VM i fodbold til Tour de France og Wimbledon ruller over skærmen i de kommende uger. Og hos de passionerede fans kan intet stå i vejen for at følge med – selv ikke arbejde.

11% af de danske mænd angiver, at de har streamet en sportsbegivenhed på deres smartphone i smug i arbejdstiden. Og endnu flere (18%) kunne finde på at gøre det samme. Det viser en ny befolkningsundersøgelse, som Userneeds har foretaget for Huawei.

Se også:  Krisen er ikke ovre for Huawei - parat til at klare sig uden amerikanerne

“Vores undersøgelse viser, at der er en klar overvægt af mænd, der streamer sportsbegivenheder på smartphonen i smug sammenlignet med kvinderne. Det hænger nok sammen med, at der er flere mænd, der følger med i forskellige sportsgrene,” siger Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei, og fortsætter:

“Flere af de store sportsbegivenheder som VM i fodbold og Tour de France vises allerede fra om eftermiddagen, hvor mange stadig er på arbejde. Og hvis der ikke er en kultur på arbejdspladsen, hvor det er tilladt at have sport kørende på en skærm i baggrunden, så kan det være fristende at gøre det i smug på smartphonen, som er lille og diskret – og som i dag kan levere en høj billede- og lydkvalitet.”

Disse steder ser mændene også sport i smug

Det er dog ikke kun på arbejdspladsen, at der bliver streamet sport i det skjulte. Undersøgelsen viser, at hver 20. mand (5%) hemmeligt har streamet en sportsbegivenhed på deres smartphone, mens de har været til bryllup. Til sammenligning svarer ingen af kvinderne, at de har gjort det samme.

Se også:  OnePlus klar med ny topmobil næste måned - endnu mere fart på

Derudover angiver 8% af mændene, at de har streamet sport på smartphonen i smug til en fest, mens 11% har gjort det til et familiearrangement. 2% af mændene svarer, at de har gjort det på en date med en kæreste eller potentiel kæreste.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen baserer sig på cirka 1.000 webinterviews af 18-75-årige danskere indsamlet via Userneeds panel i perioden 15. juni – 20. juni 2018. Undersøgelsen er udsendt repræsentativt i forhold til køn, alder, region og uddannelse. Fuld repræsentativitet på de fire baggrundsvariable er sikret ved efterfølgende vægtning.


TAGS
Huawei
smartphone
sport
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S