Home » Andet » Hvad med at bygge en by?
Hvad med at bygge en by?

Hvad med at bygge en by?

Share

Det ville ikke være værd at omtale endnu et onlinespil, hvis ikke det var fordi, at dette er virkelig flot – og usædvanligt fredeligt

Cities XL er navnet, og som det antyder, drejer spillet sig om at bygge byer – store byer. Der findes en demoversion, hvor man kun bygger til 22.000 indbyggere. Men i den rigtige onlineversion er der i princippet ubegrænset størrelse, og millioner af beboere skulle være en naturlig ting.

Spillet fungerer i det store hele som Simcity i de basale funktioner. Det er først, når du spiller det online, at det bliver anderledes.

Spillerne sendes nemlig ned på en planet, hvor de kan bygge en by og er omgivet af alle de andres byer. Byerne kan ikke angribe hinanden, men de kan handle med hinanden. Det gør det lettere at lave byer, der enten er industrihelveder eller små villaparadiser – de manglende ressourcer kan nemlig bare købes hos naboen.

Se også:  UNIX fylder 50 år

Spillet har desuden nogle vidundere, som du kan vinde tegninger til. Hvis du gør det, har du en uge til at opføre de kæmpemæssige, komplekse værker, men får så til gengæld nogle ekstra bonusser, hvis det lykkes.

Det er som sagt virkelig flot, spillet kan fås som demo gratis, men koster temmelig meget – omkring 60 kroner for en måned.
www.citiesxl.com.


TAGS
Cities XL
computerspil
onlinespil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S