Home » Netværk » Hvad skal vi med 5G? Her er 3 gode grunde til at springe på
Hvad skal vi med 5G? Her er 3 gode grunde til at springe på

Hvad skal vi med 5G? Her er 3 gode grunde til at springe på

Share

Det nye 5G netværk er tilgængeligt for alle de danskere, der kan trække 5G på deres smartphone. Men selvom de fleste danskere har hørt om 5G, er det kun hver tredje af os, som kender fordelene ved det nye 5G net. Her får du tre gode argumenter for, at give dig selv eller dine nærmeste et 5G-boost i julegave i år

93 %f danskerne kender til 5G, men 38 % er usikre på, hvad de skal bruge det til. Det viser en ny undersøgelse gennemført af YouGov i Danmark på vegne af Samsung Electronic Nordic i oktober 2020. Undersøgelsen viser også, at halvdelen oplever problemer med deres nuværende dækning:

Der tegner sig et billede af, at danskerne ikke kender til fordelene ved 5G endnu. Og det er særligt interessant, når halvdelen af alle danskere jævnligt oplever problemer med deres nuværende net dækning og faktisk savner en hurtigere forbindelse,” fortæller Claus Holm, IM Director & Country Manager i Danmark.

Se også:  Huawei: 6G bliver 50 gange stærkere end 5G - kommer i 2030

Hvis vi sammenligner Danmark med vores skandinaviske naboer, er danskerne dem, der ved mindst om 5G. Derfor får du her tre gode grunde fra Claus Holm om, hvorfor du skal vælge 5G klare telefoner, når du f.eks. udvælger de hårde julepakker i år.

Tre gode grunde til at vælge 5G

  1. 5G forbedrer din gaming-oplevelse

Selv de tungeste mobilspil bliver loadet med korte svartider og næsten intet lag med det nye 5G net. Det gør forbindelsen til enhver gamers lykke med en meget kort reaktionstid (latency) og muliggør, at du kan tage dit spil med på farten uden at gå på kompromis med opløsning og hastighed.

  1. Download din yndlingsserie on the go

De fleste har oplevet at sidde i tog eller bus med et af de nyeste afsnit af yndlingsserien, der fra det ene sekund stopper med at loade grundet en svag 4G forbindelse. I rundspørgen svarer 32 % af de adspurgte, at deres telefon hakker når de streamer over 4G net. Med 5G bliver udfordringer som disse løst, da svartiden bliver væsentlig kortere. Derfor kan du med 5G læne dig godt tilbage i sædet og slappe af til streaming uden afbrydelser.

  1. Tag dit arbejde eller studie med på farten
Se også:  Samsungs nye foldbare mobil er lynende hurtig - her er Galaxy Z Flip 5G

52 % af de adspurgte svarer, at de oplever problemer med deres nuværende netdækning. Det kan især være irriterende, når man er på farten og ikke er i nærheden af et Wifi forbindelse. Med en 5G-forbindelse kan du tage dit arbejde eller studie med på farten uden at spekulere over, hvornår du f.eks. bliver smidt af et Teams-kald, fordi forbindelsen ikke er god nok.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen blev udført af YouGov på vegne af Samsung Electronics Nordic. 1015 respondenter i alderen 18+ år (repræsentativ for køn, alder og region) i Danmark fra offentligheden. Dataindsamlingen blev gennemført mellem den 14. og 19. oktober 2020.

5G bliver som fiber – bare trådløst


TAGS
5G
Samsung
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S