Home » Foto » Hvad mener verdens bedste fotografer om dine fotos? Få svaret i ny Huawei-konkurrence
Hvad mener verdens bedste fotografer om dine fotos? Få svaret i ny Huawei-konkurrence

Hvad mener verdens bedste fotografer om dine fotos? Få svaret i ny Huawei-konkurrence

Share

Du kan vinde en Matebook 13, et Watch GT og 10.000 euro. Og så kan du få dine fotos bedømt af nogle af verdens skarpeste fotografer. Huawei har startet en ny fotokonkurrence

Har du nogensinde taget et godt billede og funderet over, hvad en professionel fotograf ville tænke om det? Så er Huaweis InFocus Awards, der netop er blevet skudt i gang, måske noget for dig.

Konkurrencen består af seks kategorier, hvoraf en enkelt er dedikeret til videoformat under titlen: Life Now. De fem fotorelaterede kategorier er: #Emotion Tag, Hello Life!, Faces, Going the Distance og Storyboard.

Som hovedpræmie kan man vinde en Huawei Matebook 13, et Watch GT og 10.000 euro. Desuden vinder man en e-voucherkode til Trip Advisor til en værdi på 250 dollars og – ikke mindst – at ens vinderbillede bliver hjemmesidebilledet på Trip Advisors domæner i Sverige, Polen, Danmark, Østrig, Norge, Finland, Tjekkiet, Grækenland, Ungarn, Israel, Serbien, Slovakiet og Tyrkiet i en uge.

Også vinderen, 2.- og 3. pladsen i hver enkelt kategori kan se frem til flotte præmier, ligesom der uddeles en publikumspris.

Kompetent dommerpanel

Det vil være nogle af de skarpeste fotografer i verden, der bedømmer deltagernes billeder. Med i dommerpanelet er blandt andet Nikolaj Thaning Rentzmann, professionel fotograf med erfaring fra arbejde med modemagasiner. Og så er han dansk. Uddannet på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, men arbejder i dag som fotograf. Han fokuserer primært på billedserier af kendte, men arbejder også med landskabs- og naturbilleder. Og så er han spændt på at se deltagernes bidrag til Huaweis InFocus Awards:

Se også:  Lynhurtigt internet i hele hjemmet: Så nemt kan det gøres ...

“Der er lige så mange måder at udtrykke sig på, som der er forskellige opfattelser af et foto. Jeg håber, at mange vil udnytte den her unikke mulighed for at indkapsle verden ud fra ens helt eget perspektiv. Og så glæder jeg mig helt vildt til at se diversiteten i de billeder, der kommer ud af det,” siger Nikolaj Thaning Rentzmann.

Udover Nikolaj består konkurrencens jury af fire andre kendte fotografer fra andre lande og Yanmin Wang, der er President of Consumer Business in CEE & Nordic.

Sådan deltager du

Du kan være med i konkurrencen allerede nu og indsende dit bidrag indtil den 11. august. Herefter vil de billeder, som har opnået flest stemmer på konkurrencesiden den 18. august, blive vurderet af konkurrencens jury.

Vinderne af konkurrencen annonceres den 8. september. Billeder, der indsendes i konkurrencen, skal være taget med en Huawei-telefon.

Du kan læse mere om konkurrencen, præmierne og hvordan du deltager her.

Fakta
• Du kan deltage i InFocus Awards allerede nu og indtil den 11. august 2019 via Huaweis hjemmeside.

• Medlemmerne af juryen består af fotografer og en repræsentant fra Huawei:
o Yanmin Wang, President of Consumer Business in CEE & Nordic.
o Marcin Tyszka, polsk fotograf, der har samarbejdet med førende, globale modemagasiner som Marie Claire, Harper’s Bazaar, Glamour, Elle og Vogue.
o Nikolaj Thaning Rentzmann, dansk fotograf fokuseret på fotografering af kendte og landskabs- og naturbilleder.
o Emma Svensson, multifacetteret freelancefotograf, der går på opdagelse over hele verden.
o Yener Torun, arkitekt og fotograf, der forvandler det urbane landskab, gentænker arkitekturen og skaber alternative virkeligheder i sine værker.
o Vutheara Kham, fransk fotograf med rødder i Cambodia. Vutheara er fascineret af lys, urbane landskaber og nye perspektiver på hjembyen Paris

Se også:  Huawei klar med MateView-skærme i Danmark

• Præmier:
o Hovedpræmien består af en Huawei Matebook 13, Watch GT og 10.000 euro. Desuden vinder man en e-voucherkode til Trip Advisor til en værdi på 250 dollars og – ikke mindst – at ens vinderbillede bliver hjemmesidebilledet på Trip Advisors domæner i Sverige, Polen, Danmark, Østrig, Norge, Finland, Tjekkiet, Grækenland, Ungarn, Israel, Serbien, Slovakiet og Tyrkiet i en uge.
o Førstepræmien i hver konkurrencekategori består af en Huawei Matebook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro og 2.000 euro samt en e-voucherkode til Trip Advisor til en værdi på 250 dollars.
o Andenpræmien i hver konkurrencekategori består af en Huawei P30 Pro.
o Tredjepræmien i hver konkurrencekategori består af en Huawei P30.
o Publikumsprisen består af en Huawei P30 Pro og Watch GT.


TAGS
foto
Huawei
Konkurrence

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S