Home » Smart hjem » Husqvarna klar med kabelfrie robotplæneklippere
Husqvarna klar med kabelfrie robotplæneklippere

Husqvarna klar med kabelfrie robotplæneklippere

Share

Nera er navnet på den nye serie af kabelfrie robotplæneklippere fra Husqvarna. Kablerne er erstattet af satellitbaseret teknologi, hvor du via din mobil kan opsætte virtuelle zoner for, hvor, hvornår og i hvilken højde din plæne skal klippes

Segway kom dem i forkøbet men ellers er Husqvarna med i forreste geled, når det gælder introduktionen kabelfrie robotplæneklippere. En ting mange have-ejere har sukket efter. Og det samme har vi sådan set også her på AOD efter at have lagt adskillige (kilo?)meter kanttråd, når vi har testet robotplæneklippere.

Nera er navnet på den nye serie af kabelfrie robotplæneklippere fra Husqvarna. Kablerne er erstattet af satellitbaseret teknologi, hvor du via din mobil  kan opsætte virtuelle zoner for, hvor, hvornår og i hvilken højde din plæne skal klippes.

Se også:  Verdens første batteridrevne motorsav med varme i håndtaget
Høj sikkerhed

Indtil nu har den avancerede teknologi været forbeholdt Husqvarnas største robotter til professionel brug, fortæller Husqvarna:

”For to år siden introducerede vi som de første en kabelfri teknologi til robotplæneklippere til professionel brug. Lige siden er vi blevet spurgt, hvornår vi var klar med en kabelfri robot til private brugere. Vi lod vente på os, for vi ville være sikre på at levere den samme høje kvalitet og sikkerhed, som haveejerne kender fra vores populære robotplæneklipper Automower. Og det gør vi nu med Nera,” fortæller salgsdirektør i Husqvarna Danmark, Michael Schösser.


TAGS
have
Husqvarna
robotplæneklippere

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S