Home » Gratis software » Husk de daglige gøremål
Husk de daglige gøremål

Husk de daglige gøremål

Share

”Remember The Task” er et tilføjelses-program til tjenesten ”Remember The Milk”, som gør det endnu nemmere at holde styr på aftaler og opgaver

Remember the Milk er en populær internet-tjeneste, der fungerer som en online huskeliste, hvor du kan indtaste alle dine gøremål og sortere dem i kategorier, tilføje noter, indstille påmindelser, angive placering på Google Maps m.m.

Tjenesten kan desuden integreres med Gmail, Google Calendar, iCalendar, RSS feeds samt telefoner som Blackberry, iPhone og Android-mobiler og sociale netværk som eksempelvis Twitter. Et ganske smart og fleksibelt redskab, der hjælper dig med at holde styr på dine opgaver på mange forskellige platforme.

Nu er der så også udviklet et lille add-on program, som lader tjenesten køre på din desktop, så du slipper for at have en browser åben, for at bruge den.

Programmet hedder ”Remember The Task” og har en yderst simpel brugerflade, der giver adgang til at håndtere dine opgaver. Du kan således oprette nye opgaver, redigere de eksisterende, udsætte dem eller markere dem som gennemførte.

Se også:  4 fantastiske gratis-programmer

Skal du foretage noget, der er mere avanceret, eller se nærmere detaljer om en opgave, bliver du ført videre til tjenestens hjemmeside, hvor du får fuld adgang til alle funktioner.

Og det er en god idé. Programmet har nemlig lige netop en berettigelse ved at være så simpelt, som det er, og tilbyde en nem og hurtig måde at administrere opgaverne på. Det er ikke overproppet med funktioner, men på trods af enkelheden er der mulighed for at redigere det væsentlige.

”Remember The Task” tilføjer således kærkommen funktionalitet til en tjeneste, som i forvejen fungerer godt. Hvis du kan lide ”Remember The Milk”, er der således ret god chance for, at du også vil blive glad for denne lille ”hjælper”.

Se også:  4 fantastiske gratis-programmer

Eneste ting man skal være opmærksom på er, at programmet kører via Adobe Air. Det er endnu ikke standard på alle computere men kan dog hurtigt og gratis hentes her.

Da vi installerede programmet, kørte opsætningen noget trægt og ujævnt, men da vi efterfølgende åbnede programmet, var der ingen problemer. Så det vælger vi at lade passerer uden yderligere anmærkningen.

Som en sidste ting skal det dog lige nævnes at, hvor “Remember The Milk” kan anvendes i en dansk version, er dette endnu ikke muligt med “Remember The Task”. Vi er dog ikke ude i vanskelige engelske fag-gloser, så de fleste vil nok næppe føle sig særligt generet af dette.


Remember The Task
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Glimrende tilføjelsesprogram til Remember The Milk, som gør det enkelt og ligetil at holde styr på og redigere sine daglige opgaver

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
remember the task
rememberthemilk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S