Home » Hovedtelefoner og højttalere » Husk at deltage i Plantronics-konkurrencen
Husk at deltage i Plantronics-konkurrencen

Husk at deltage i Plantronics-konkurrencen

Share

De første vindere af to headsets fra Plantronics trækkes på fredag. Er det dig der skal være den heldige vinder, er det nu du skal gribe chancen

Der er hele 2 x 2 headsets fra Plantronics på højkant i den første del af vores konkurrence, som afsluttes fredag. Du kan stadig nå at deltage. Du skal blot sende en kort beskrivelse af din ynglings-café til os.

Sådan deltager du

Som du har kunnet læse her på siden, er der kommet en ny applikation til iPhone fra engelske WorkSnug. Den kan guide dig til de bedste arbejdscafeer i København, så du kan finde arbejdsro, wifi og en god kop kaffe. Indholdet i app’en er brugergenereret, og du kan være med til at anmelde din yndlingsarbejdscafe og få din anmeldelse med i app’en. App’en hedder WorkSnug, er gratis og virker endnu kun til iPhone (bedst til 3GS) og iPod Touch.

T3 og Alt om DATA har sammen med Plantronics og WorkSnug lavet en konkurrence, hvor du hver uge fra d. 11. juni den 16. juli kan vinde en pakke med to headsets fra Plantronics. Det eneste du skal gøre er at sende en kort beskrivelse af din ynglingscafé til direkte os.

Se også:  Plantronics BackBeat FIT 6100 [TEST]: Træningsheadset i stort format

Klik her for at sende din WorkSnug-anmeldelse til T3 og Alt om DATA.

Læs om Worksnug om find gode arbejdscafeer i dit nærområde.

Du kan skrive anmeldelsen på enten dansk eller engelsk. De mest seriøse og opfindsomme anmeldelser vil komme i betragtning. Hver fredag klokken tolv kårer vi ugens vinder, der vil få direkte besked og tilsendt pakken med de to headset. Du kan naturligvis deltage lige så mange gange, du vil.

Du kan vinde:

Discovery 975 – Mobiltelefoni på fartenMed Plantronics Discovery 975 får du både et headset i høj kvalitet og et flot design. Det stilsikre, lille bluetooth-headset til mobiltelefonen giver krystalklar og uforstyrret samtale, uanset hvorfra du taler – også selvom det foregår i støjende og vind-rige omgivelser. Headsettet opbevares i det medfølgende læderetui, så det er nemt at have med på farten, og da etuiet samtidig fungerer som en oplader, kan taletiden forlænges op til tre gange på en enkelt opladning.Værdi 899.- kroner.

Se også:  Sennheiser HD 25 Light [TEST]: Ikoniske hørebøffer i billigere og lettere udgave

Voyager PRO – Det foretrukne headset blandt professionelleMed dette headset kan du have samtaler fra bilen, på vej over gaden eller midt i et støjfyldt lokale – og uanset hvor du befinder dig, lyder det som om, du sidder på kontoret eller derhjemme i fred og ro. Voyager PRO er Plantronics uovertrufne bluetooth-headset med støjreducerende teknologi, der kan bruges til både mobilen eller pc’en – og så kan det endda være forbundet til begge enheder på samme tid. Værdi 649.- kroner

Ansatte på forlaget Audio Media kan ikke deltage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.


TAGS
Headset
plantronics

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S