Home » Gratis software » Hurtige pdf-dokumenter
Hurtige pdf-dokumenter

Hurtige pdf-dokumenter

Share

Du behøver ikke at indkøbe et dyrt program for at lave pdf-dokumenter. Der findes skam også helt gratis programmer, der kan det samme

Pdf-dokumenter er ikke noget fremmed for internetbrugerne. Vi bliver oversvømmet af dem, og mon ikke vi alle har en Adobe Reader liggende på vores computer?

Det kan dog være langt mere kompliceret at skabe pdf-dokumenter selv. Der findes nogle få programmer, der kan lave pdf-dokumenter af deres egne filer, men det er langt fra alle.

PDFCreator er et meget lille program, ja faktisk er det kun en printerdriver, som sender dit output til en pdf-fil i stedet for en printer. Det er stort set det – der er ikke noget hokus-pokus med denne lille utility, og den virker hver gang.

Se også:  4 fantastiske gratis-programmer

Der medfølger et meget enkelt lille program, hvor du kan tilføje .ps filer til udskrift, og her kan du også tilgå de få indstillinger, der er i programmet. Det er eksempelvis ting som at associere PDFCreator med Postscript-filer og at integrere PDFCreator i Windows Stifinder. Men ellers kan du glemme alt om programmet, når det først er installeret.

Det eneste sted vi havde problemer med det, var når vi ønskede at udskrive sider fra nettet. Det var ikke altid resultatet blev helt som den side vi havde valgt. Men det var nu stadig helt ok.


PDFCreator
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

PDFCreator er et godt lille værktøjsprogram, der hurtigt og enkelt giver dig mulighed for at oprette pdf-dokumenter, direkte fra alle dine programmer.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
gratis
pdf
pdf-dokumenter
Utility
Værktøj

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S