Home » Bærbar computer » Hurtig ssd og masser af power i Toshibas nye bærbar
Hurtig ssd og masser af power i Toshibas nye bærbar

Hurtig ssd og masser af power i Toshibas nye bærbar

Share

Toshiba slipper næste generation af Qosmio-laptops løs. De har kraftige quad core-processorer, hurtig ssd og superklar skærm

Ønsker du en bærbar computer, som er gearet til det nyeste inden for spil og underholdning, ligner den nye Qosmio X770 ikke noget dårligt bud. Computeren er en del af Toshibas 2011-line-up af underholdningslaptops, som er specielt designet til dem, der ønsker en lækker mediemaskine med masser af power.

Med superklar TruBrite HD+ skærm på 17,3″ samt blu-ray-brænder og Harman Kardon-højttalere med Dolby Advanced Audio-teknologi og subwoofer er der glimrende vilkår for at få det optimale ud af såvel film som spil. Gamere vil også kunne glæde sig over en responstid på kun 8 millisekunder, fra man trykker på en knap, til man får en reaktion på skærmen.

Se også:  Kom godt i gang med en rack-NAS – denne er prisvenlig, basal og kompakt

Qosmio X770 får sin power fra anden generation af Intels Core i7-processorer og er udstyret med 8GB ram samt 500GB ssd-drev, som giver hurtig opstart af styresystem og programmer. Drevet kører parallelt med en traditionel 500GB harddisk, hvor man kan lagre sine dokumenter samt musik- og filmfiler.

[pt id=’2015418′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Toshiba Qosmio X770.”‘]

Hdmi gør det let og bekvemt at koble Qosmio’en til et 3D-ready fjernsyn og gøre laptop’en til en blu-ray- og spillekonsol med 3D-billeder. Når X770 er koblet til et 3D-tv, kan den forvandle almindelig 2D til 3D, så din gamle dvd-samling får en helt ny dimension. Med usb 3.0 får du samtidig hurtige overførsler mellem computeren og eksterne enheder, mens WiFi (802.11 b/g/n) sørger for god hastighed på det trådløse net.

Se også:  SanDisk Extreme Pro Portable SSD [TEST]: Hårdført drev med fart på

Qosmio X770 er langtfra en anonym og kedelig laptop at se på, men om man personligt synes om de tværgående linjer på overfladen og den røde farve, der løber tværs over toppen af keyboard og højttalere, må være en smagssag.

Toshiba Qosmio X770 er i handlen nu og fås til omkring 14.000 kroner.


TAGS
Qosmio
SSD
Toshiba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S