Home » NAS » Hurtig og sikker nas fra Asus
Hurtig og sikker nas fra Asus

Hurtig og sikker nas fra Asus

Share

Savner du en netværksharddisk, der kan overføre filer i en fart og har gode backup-egenskaber, er Asus klar med en lille prisvenlig sag

En nas er ikke længere kun for virksomheder, nørder eller dem med store pengepunge. De netværksforbundne harddiske bliver mere og mere udbredte rundtomkring i hjemmene. Fordelene er nemlig store, hvis du har flere apparater, der skal deles om de samme data, eller du vil streame medieindhold fra en central placering.

Asus er klar med en kompakt nas, der ikke fylder det store i arbejdsværelset og giver en lang række nyttige funktioner. Særligt backupegenskaberne er der lagt vægt på. NAS-M25 er således i stand til at tage et hurtigt billede af harddisken og genskabe en pc på 30 minutter, hvis uheldet skulle være ude.

Se også:  Vind en bærbar højttaler

Med understøttelse af VMWare virtualisering kan backuppen oprettes i en virtuel maskine, så dataene genskabes stort set med det samme, uden at brugeren skal til at installere styresystem og software på ny.

NAS-M25 har plads til to 3,5”-harddiske med samlet kapacitet på 4TB, og enheden skal ifølge Asus være næsten fuldstændig lydløs. Gigabit Ethernet-opkoblingen tillader op til 256 samtidige forbindelser, og der er fuld understøttelse af Windows og Linux. NAS-M25 tilbyder desuden printer-, web-, ftp- og multimedieserver-funktionalitet samt uPnP- og dlna-understøttelse.

Asus NAS-M25 er ude i de danske butikker i januar eller februar med en pris på 899 kroner.


TAGS
Asus
backup
netværksharddisk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S