Home » Smart hjem » Hue vækker huset og haven til live
Hue vækker huset og haven til live

Hue vækker huset og haven til live

Share

Nye smarte udendørslamper samt bevægelsessensor, der tænder og slukker lysene automatisk giver mulighed for at skabe den rette stemning i haven eller på terrassen

Philips Hue er kommet til CES-messen med en stak nye lysprodukter til det smarte hjem – eller måske snarere den smarte have.

Den største nyhed er den trådløse, batteridrevne og vejrsikrede bevægelsessensor til udendørs brug, der gør det muligt at indstille præcis, hvordan dit hus byder dig velkommen hjem” Sensoren kan fx sørge for at tænde lyset automatisk, når du kommer hjem, og den integrerede dagslyssensor sikrer, at lyset først tænder, når det er mørkt.

Derudover giver en række nye Hue Outdoor lamper, både vægmonterede, piedestaler og bedlamper flere muligheder end nogensinde for at oplyse haven og andre udendørs arealer på intelligent vis.

Større tryghed

“Rammerne for vores hjem anno 2019 omfatter mere end bare husets fire vægge; udendørsarealerne spiller også en afgørende rolle, når vi taler om vores hjem. Outdoor-serien blev taget enormt godt imod sidste år, og med det nye og større sortiment kan man skabe endnu mere liv i og omkring hjemmet med lys”, siger Jasper Vervoort, Business Leader for Home Systems og Luminaires hos Signify.

Outdoor-serien kan også hjælpe brugeren med at føle sig mere trygge i deres hjem. Sensorens rækkevidde på 12 meter vil opdage enhver bevægelse tæt på hjemmet, og via Hue-appen kan man så indstille præcis hvilke lamper, der skal tænde – både inde og ude – når nogen passerer, så evt. ubudne gæster holdes på afstand.

Se også:  Helt ny app til Hue: Et væld af nye funktioner

De nye produkter i Outdoor-serien, som i Danmark lanceres fra februar, er:

Udendørs bevægelsessensor. Pris: 399 kr.
Welcome Flood Light – en vægmonteret lampe, der giver én nuance af klart, hvidt lys. Pris: 999 kr.
Discover Flood Light – en vægmonteret lampe med White & Color Ambiance. 1149 kr.
Econic lampe-serien i White & Color Ambiance. Pris fra: 999 kr.
En ny og større version af Calla piedestalen i White & Color Ambiance. Pris startkit: 1149 kr. Pris extension kit: 899 kr.
Fuzo lampe-serien, som giver én nuance af klart, hvidt lys. Pris fra: 599 kr.

Sådan kommer du godt i gang med Hue Outdoor

Haveekspert Jesper Carl Corfitzen guider:

1. Byg op i etaper: Start med at gøre dig nogle tanker om, hvor du vil lægge din første indsats. Leg lidt med opstillingen for at se, om det virker, og om det ser ud, som du havde tænkt. Selv er jeg meget begejstret for at kunne lave de lækreste lysscenarier ved min hoveddør, hvor krukker med vinterskønne planter kommer til sin fulde ret hele døgnet rundt.

Se også:  Ikke flere overraskelser: Nu kan tado forudsige dine varmeudgifter

2. Husk at ret lyskilden i den rigtige retning: Hue Outdoor skulle gerne understrege eller løse en funktion. Derfor er det vigtigt, at du får placeret dine spots, strips og piedestaler rigtigt, så de hverken blænder dig eller dine naboer. Din havebelysning skulle gerne gøre dem misundelige fremfor at være til gene. Husk også at udnytte Hue app’ens dagslyssensor, så lyset tænder på det rette tidspunkt. Dagslys er vort naturlige lys, og det skal vi værne om. Til gengæld er Hue Outdoor genialt til de mørke, grå dage, hvor man godt kunne bruge lidt mere stemning og hygge.

3. Giv plads til leg og tænk ud af boksen: Med over 16 millioner forskellige farver er der rig mulighed for at lege med farvesammensætninger. Du kan også inddele dine udendørsarealer i fx hoveddør, terrasse og beplantninger og give dem hver deres farve, så hver belysning bliver unik og passer til stedets funktion. Havebelysning har for mig altid været en svær størrelse, men i app’en er det nemt at ændre indstillingerne og prøve en masse forskellige ting af og skabe liv i haven – selv i de mørkeste vintermåneder.

Signify er Philips Lightings nye navn siden den 16. maj 2018. Den juridiske navneændring i Danmark sker primo 2019.


TAGS
hue
smart home
smart lys

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S