Home » Hjemmeunderholdning » Hue integreres med Bosch, Logitech og Samsung
Hue integreres med Bosch, Logitech og Samsung

Hue integreres med Bosch, Logitech og Samsung

Share

Philips har netop offentliggjort helt nye Friends of Hue-samarbejder med Bosch, Logitech og Samsung SmartThings. Dermed kan produkter, applikationer og platforme fra de tre fabrikanter nemt integreres med Philips Hue, og det giver vildere lysoplevelser i hjemmet.

”Internet of Things”, som har været på alles læber de seneste år, forbinder lys, termostater og andre funktioner i hjemmet, så de arbejder sammen, men det kræver en fejlfri integration mellem de forskellige enheder i hjemmet. En integration, Philips Hue systemet er verdenskendt for, og som nu også omfatter produkter fra andre producenter.

“Vi er meget glade for at lancere de nye samarbejder”, siger Sridhar Kumaraswamy, Business Leader Connected Home Systems hos Philips Lighting.

Se også:  Sikkerhedshul i Philips Hue kan give hackere adgang til dit netværk

“Vi arbejder i forvejen sammen med Apple og Nest, og alle vores Friends of Hue-samarbejder styrker mulighederne for belysning i hjemmet. Ved at integrere vores belysning med nye ideer fra vores samarbejdspartnere, kan vi tage belysning i hjemmet til helt nye højder både nu og i fremtiden”, uddyber Sridhar Kumaraswamy.

Lyset tilpasser sig rutiner og uvante situationer

Gennem integrationen med Bosch og Nest kan lyset eksempelvis blinke gult, hvis røgalarmen går, og derefter blive rødt, så man kan navigere i et tilrøget rum. Det kan også tænde, når man ikke er hjemme for at undgå indbrud, eller lyset kan dæmpes og give en afslappende atmosfære, mens temperaturen i rummet reguleres.

Se også:  5 gadgets til den fedeste sensommerfest

Hue kan også integreres med Logitechs Harmony-system. Dermed kan man med fjernbetjeningen styre lyset, så det understreger stemningen, når man vil se film eller fjernsyn.

SmartThings fra Samsung integrerer Philips Hue med sin såkaldte home-platform. Det giver Hue mulighed for at respondere på daglige rutiner ved at arbejde sammen med fx sensorer, låse, kameraer, termostater, højttalere og m.m.

Derudover er Hue kompatibelt med Apples stemmestyring, Siri, med Apple Watch og med resten af Apple’s homekit.


TAGS
hue
lys
Philips
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S