Home » Mobiltelefon » Huaweis topchef: “Vi skiller os ikke af med vores smartphone-afdeling”
Huaweis topchef: “Vi skiller os ikke af med vores smartphone-afdeling”

Huaweis topchef: “Vi skiller os ikke af med vores smartphone-afdeling”

Share

Huaweis grundlægger og CEO, Ren Zhengfei, maner rygter i jorden om, at Huawei har tænkt sig at frasælge sin smartphone-afdeling

”Vi kommer ikke til at sælge vores smartphone-afdeling.” Sådan sagde Huaweis grundlægger og CEO, Ren Zhengfei, kort og præcist på et pressemøde i tirsdags i Taiyuan, Kina. Ren Zhengfeis kommentar kom oven på spekulationer om et frasalg af Huaweis mobilafdeling. Huawei har tidligere valgt at frasælge deres underbrand, Honor. Efterfølgende er der gået rygter om at producenten vil træde helt ud af smartphone-markedet, og dermed også skille sig af med bl.a. de populære P- og Mate-modeller. Men det er således ikke tilfældet.

Håber på øget samarbejde med USA

På pressemødet nævnte Ren Zhengfei, at han er optimistisk omkring Huaweis fremtid. ”Vi har midlerne til at overkomme vanskeligheder,” sagde han.

Se også:  Lynhurtigt internet i hele hjemmet: Så nemt kan det gøres ...

Han påpegede, at både Huawei og amerikanske virksomheder vil kunne drage fordel af øget samhandel:

”Hvis Huaweis produktionskapacitet kan blive udvidet, vil det resultere i flere muligheder for, at amerikanske virksomheder vil kunne blive leverandører til os. Jeg tror det vil være til fordel for både os og dem. Jeg tror den nye [amerikanske] administration vil overveje sådanne forretningsmæssige interesser, når de udvikler ny politik.”

Indtil videre har den nye amerikanske regering, med Joe Biden i spidsen, ikke vist tegn på at åbne op for handel med Huawei igen, men da den politiske linje generelt peger mod større samarbejdsvilje overfor resten af verden, er Huaweis håb ikke helt ubegrundet.

Se også:  Huawei klar med MateView-skærme i Danmark

Siden Trumf indførte handelsforbud mod Huawei i maj 2019, har den kinesiske producent ikke kunne anvende Google i nye smartphones.

Du kan læse vores test af sidste års topmobil, Huawei P40 Pro, som kom på markedet uden Googles tjenester indbygget, her:

Huawei P40 Pro [TEST]: Huaweis stærke kameramobil klarer sig okay uden Google


TAGS
handelskrig
Huawei
Politik

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S