Home » Wearable » Huawei lancerer deres eget styresystem i Danmark – her er det første produkt
Huawei lancerer deres eget styresystem i Danmark – her er det første produkt

Huawei lancerer deres eget styresystem i Danmark – her er det første produkt

Share

Huawei Watch 3 bliver det første produkt vi får at se på det danske marked med producentens helt eget styresystem HarmonyOS, som er skabt til at integrere produkter på tværs af kategorier

“Det helt nye Huaweis Watch 3 drives af HarmonyOS. Uret er uafhængigt, smart og lige så kraftfuldt som en smartphone, ”sagde Kevin Ho, Chief Operating Officer for Huawei Consumer BG ved en online presseseance her til eftermiddag.

Tjekker din temperatur

Watch 3 bygger videre på de sundheds-, helbreds- og fitnessovervågningsfunktioner og den lange batterilevetid vi kender fra Huaweis øvrige ure, men inkluderer derudover en højpræcisions temperaturmåler til registrering af hudtemperatur. Man synes med det samme se om man har begyndende feber.

Det nye smartwatch har desuden nye funktioner som registrering af håndvask og af fald. Derudover hjælper det brugerne med at overvåge deres træningsprocesser og sundhedsmæssige forhold med “videnskabelige løsninger”, som det benævnes i pressemeddelelsen, hvor det også understreges at Huawei Watch 3-serien beder om brugernes udtrykkelige samtykke, før data logges og at https-kryptering sikrer data under transport.

Se også:  8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta
Helt ny brugeroplevelse

Det polerede urhus i rustfrit stål er prydet med en ur-rude af ultra-buet 3D-glas og et stort display. Watch 3 er den første Huawei smartwatch-serie, der kommer med en 3D-roterende krone, der giver taktil feedback. Takket være fingerbevægelsesgenkendelse kan brugeren zoome ind og ud på billeder og glide gennem urets menu.

HarmonyOS 2 introducerer også en helt ny brugergrænseflade med en gitter opbygget app-menu, der supplerer den 3D-roterende krone for at give en jævnere og mere intuitiv brugeroplevelse.

Watch 3-serien debuterer med et større udvalg af urskiver og urremme end tidligere Huawei-ure, der giver brugerne mulighed for at personalisere deres smartwatch. Med en bred vifte af temaer, herunder teknologi, spil, DIY og korte videoer, kan urskiverne blandes og matches med fluorelastomer, nylon, læder, rustfrit stål og titanium remme for at matche ethvert outfit.

Se også:  Huawei MateView 28” [TEST]: Kontorskærm af højeste klasse
Adgang til apps

Under rejser, kan brugeren gøre Huawei Watch 3 til deres personlige rejseassistent. Man kan se taxaoplysninger eller flystatus ved at løfte håndleddet.

Watch 3-serien har desuden adgang til med AppGallery, hvor man kan downloade tredjepartsapps.

Uret klarer fem dages batterilevetid i smart tilstand og giver 21 dage i ultra-lang batterilevetids-tilstand.

Huawei Watch 3 forventes at komme i handlen i Danmark i tredje kvartal. Der er endnu ingen melding om priser.


TAGS
Huawei
smartur
SmartWatch

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S