Home » Bærbar computer » Huaweis bærbar går i et med mobilen
Huaweis bærbar går i et med mobilen

Huaweis bærbar går i et med mobilen

Share

 Annonce 

En god bærbar skal gøre hverdagen nemmere. MateBook D 14 er smidig i brug, har smarte funktioner som fingeraftrykslæser og lynopladning, og så kan den nemt som ingenting forbindes med mobilen, så indholdet ryger direkte op på skærmen. En forrygende digital følgesvend med en pris der er svær at tro

En bærbar computer er uundværlig, men den behøver ikke være hundedyr for at give dig, hvad du har brug for i det daglige. Med MateBook D 14 har Huawei skabt en flot og velkørende laptop med smarte features, som gør dit digitale liv lidt nemmere. Endda til en yderst fornuftig pris.

MateBook 14 D 14 er designet i aluminium.

Din smartphones bedste ven

Mobilen er en lige så vigtig digital partner i dagligdagen som den bærbare, så jo nemmere de to taler sammen, jo smidigere glider det hele. MateBook D 14 har en særlig funktion, der gør det muligt at koble kompatible smartphones trådløst på computeren.

Se også:  Huawei Matebook D 14 [TEST]: Huawei er tilbage i bedste stil

Man skal blot aktivere Huawei Share på telefonen og lægge den på computeren, så oprettes forbindelsen automatisk. Når de to er koblet sammen, spejles mobilens indhold på computerens skærm.

Læg en kompatibel mobil på Huawei Share mærket, så spejles indholdet op på computeren og du kan flytte filer mellem de to enheder.

Du kan skrive beskeder på mobilen med computerens tastatur, du kan lave noter og kalenderaftaler, og du kan flytte billeder, musik og andre filer mellem de to enheder. Vælg blot det du vil flytte – en enkelt fil eller en hel samling – og træk dem over på den anden enhed.

Du kan også kopiere tekst på mobilen og indsætte det på computeren. Der er direkte adgang til udklipsholderen. Fra computeren kan du også se seneste brugte dokumenter på mobilen.

Der er tilmed mulighed for at optage skærmen på computeren som en video på din smartphone. Ryst blot mobilen og læg den på Huawei Share ikonet på computeren, så spejles indholdet og optagelsen går i gang.

Alt det gør, at grænsen mellem computer og smartphone forsvinder, så du får endnu mere ud af dem begge. Se demonstration i videoen her:

.
Let og lækker

MateBook D 14 er udført i stærkt og stilrent aluminium. Det er en slank bærbar med en flot Full HD-skærm, der går stort set helt ud til kanterne, så man får masser skærmplads, uden at computeren bliver stor og klodset. Skærmen kan vippes helt bagover, så den ligger fladt ned, hvilket giver større mulighed for at finde en ideel arbejdsstilling.

MateBook 14 D har en skærm, der går næsten helt ud til kanterne og kan bøjes helt fladt bagover.

Der er alt hvad man kan ønske sig af tilslutninger, USB 3.0, USB C, HDMI, lyd ind og ud, samt et fuldstørrelse tastatur med gode tastatur og en stor touchpad.

Nem i brug

Den daglige brug af computeren er let og ubesværet takket være et par snedige features. En fingeraftrykslæser indbygget i powerknappen betyder, at du blot skal trykke en enkelt gang for at vække din computer og logge på din konto samtidig. Slut med at skrive lange adgangskoder hver gang.

Du kan nemt logge ind med fingeraftrykslæseren, som sidder i powerknappen.

Webkameraet har Huawei gemt i en tast i tastaturet. Du skal blot trykke på denne, så popper kameraet op, klar til brug. Når du ikke længere har brug for det, trykker du det ned. Det har ikke kun den fordel, at kameraet ikke tager kostbar plads i toppen af skærmen, men også at du er sikker på, at ingen kan spionere på dig, hvis de hacker sig ind i kameraet.

I tastaturet sidder webkameraet, som åbnes op og lukkes i med et enkelt tryk.

Hurtig opladning

MateBook D 14 får sine kræfter fra en AMD-processor med indbygget grafikchip. Den giver tilstrækkelig power til alt fra almindeligt arbejde, websurf og YouTube til små spil og lettere billedredigering. En stor SSD-disk sikrer masser af plads til dine filer samt en smidig brugeroplevelse med hurtig opstart af system og programmer.

Det store batteri giver strøm til en hel arbejdsdag på farten, og computeren oplader hurtigt via USB C-indgangen. Den kraftfulde 65 W oplader som medfølger, kan også lynoplade din Huawei-mobil. Du behøver derfor kun én oplader til begge dine enheder.

MateBook 14 D oplades hurtigt med USB C-opladeren, som også kan oplade din smartphone.

MateBook D 14 dækker således mere end rigeligt hvad de fleste har behov for i en bærbar computer, og det endda til en ret utrolig pris på under seks tusinde kroner.

Læs vores testen af Huawei MateBook 14 D her


TAGS
annonce
Bærbar
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S