Home » Mobiltelefon » Huaweis nye smartphone koster kun lidt over en tusse
Huaweis nye smartphone koster kun lidt over en tusse

Huaweis nye smartphone koster kun lidt over en tusse

Share

Huawei Y6 har stor skærm, godt batteri og 13 MP kamera, men sælges til utrolig lav pris

Ferien er nået til vejs ende, og børnene er på vej tilbage i skole igen. Det betyder for nogle forældre også, at det måske er tid til, at deres barn skal have deres første smartphone, så de kan ringe hjem om legeaftaler, eller når de går hjem fra skole. Eller måske har familiens teenager brug for en ny smartphone, der tager skarpe selfies uden at springe budgettet. Nu er der godt nyt til de forældre.

Tidligere på året lancerede Huawei en smartphone til under 2.000 kr., nemlig P Smart, og nu er teknologivirksomheden på banen igen med en ny budgetvenlig smartphone med førsteklasses features. Huawei løfter nu sløret for deres nye smartphone i Y-serien, Y6 2018, der er udstyret med premium-egenskaber som et EMUI 8.0 lite-styresystem, HD FullView-skærm, stort batteri og ansigtsgenkendelse.

“Mange af de nye, high-end smartphones på markedet bliver både bedre, hurtigere og lettere år for år, mens de mere budgetvenlige smartphones ikke følger samme stejle udviklingskurve. Hos Huawei ønsker vi også at løfte standarden for smartphones i de lavere prisklasser, og i al beskedenhed mener vi, at vi er lykkedes med den opgave. Det seneste eksempel er vores nye Y6 2018, som giver forbrugerne rigtig meget smartphone for pengene,” siger Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei.

Se også:  Huawei klar med ekstremt hurtig 5G-router
En skærm, hvor du kan se mere

Huawei Y6 2018 giver brugerne et bredere perspektiv bogstavelig talt. Med sin 5,7-tommer HD FullView-skærm, der har størrelsesforholdet 18:9, får du en suveræn billedoplevelse – uanset om du skal spille eller se film på smartphonen.

Se dig selv i et andet lys

Fotografi gælder om at have den helt rigtige belysning – og her er selfies ingen undtagelse. For at kunne tage den perfekte selfie, skal lyset være blødt. Professionelle fotografer bruger alt fra flash-lys og LED-lyspaneler til reflekterende skærme for at skabe de bedste lysforhold. Men nu kan brugerne af Y6 2018 blot nøjes med at bruge smartphonens indbyggede “Selfie Toning”-lys.

Selfie-lyset i Y6 2018 har et farvegengivelsesindeks på niveau med lyset i et fotostudie og skaber et flatterende blødt lys – selv ved svag belysning, eller når det er bælgmørkt.

Se også:  Fire kameraer i Samsungs nye smartphone

Y6 2018 er udstyret med et 5 MP-frontkamera og et 13 MP-kamera på bagsiden.

Strøm til både dag og nat

Det er ikke kun prisen og de spændende foto-features, der gør smartphonen attraktiv for den yngre generation. Den skal også have en batterilevetid, der matcher de unges behov. Derfor kommer Y6 2018 med et stort 3.000 mAh-batteri, der giver strøm nok til at holde en playliste kørende i op til 57 timer.

Y6 2018 kan købes i Danmark til en vejledende pris på 1.099 kroner. Modellen fås i farverne sort, guld og blå og kan købes hos Elgiganten og Power.

Specifikationer:
Størrelse: Bredde: 72,9 mm, Højde: 147,5 mm, Dybde: 7,8 mm
Skærm: 5,7 tommer 18:9 HD (1440 x 720)
Vægt: Ca. 135g
Farver: Sort, blå og guld
Styresystem: AndroidTM 8 – EMUI 8 lite
Hukommelse: 2 GB + 16 GB
Kamera: Rear camera: 13 MP, Front camera: 5 MP
Batteri: 3.000 mAh


TAGS
Huawei
smartphone

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S