Home » Router » Huawei lancerer Wi-Fi-system
Huawei lancerer Wi-Fi-system

Huawei lancerer Wi-Fi-system

Share

Huawei vil give dig bedre netværk i hjemmet med deres helt nye WiFi-system, der har teknologi, som skal løfte standarden markant for netværksforbindelsen inden for husets fire vægge

Mange danskere har placeret modemmet på hjemmekontoret eller i bryggerset. Og selvom det er rart, at det er gemt væk, så kan det for mange familier betyde, at der er dårlig forbindelse på de værelser, der ligger langt fra modemmet. Og det kan være et problem, når der skal streames film, downloades filer eller høres musik. Det skal et nyt WiFi-system lave om på.

Ved den årlige CES-messe i Las Vegas har den kinesiske tech-gigant præsenteret Huawei WiFi Q2. Det nye system er udviklet med fokus på især hastighed og rækkevidde og giver hele familien mulighed for at være koblet på netværket samtidig, uanset hvor man sidder i huset, eller hvor stort huset er.

Se også:  Billige smartphones [TEST]: Billige mobiler er overraskende gode

“Vi streamer mere musik og film end nogensinde før, og det betyder, at et hurtigt og pålideligt WiFi-system er helt essentielt. Det nye WiFi-system fra Huawei giver familier en effektiv løsning på deres netværksudfordringer, så de får en god WiFi-forbindelse i alle hjemmets afkroge,” siger Richard Yu, CEO i Huawei Consumer Business Group. 

Netværk der bryder gennem vægge

Systemets store hastighed og dækningsevne skyldes et G.hn gigabit PLC-modul, som giver en forbindelse, der nemt kan gå igennem vægge og andre fysiske barrierer. Som en del af det nye WiFi-system, kan PLC-modulet levere en hybridforbindelse på op til 1.867 Mbps og give netværksadgang til 192 forbundne enheder på samme tid.

Se også:  Prisvenlige smartphones [TEST]: Mere for pengene i mellemklassen

TAGS
Huawei
Mesh
Wi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S