Home » Wearable » Huawei Watch GT Runner [TEST]: Huawei-ur til den seriøse løber
Huawei Watch GT Runner [TEST]: Huawei-ur til den seriøse løber

Huawei Watch GT Runner [TEST]: Huawei-ur til den seriøse løber

Share

Huaweis smart-ure har været fremme i (løbe)skoene, når det gælder fitness-funktioner. Derfor giver det særdeles god mening at skabe et ur, så målrettet mod netop dette som Watch GT Runner

Som navnet er antyder, er det løberne, som det først og fremmest er henvendt til, men de fleste med motionslyst vil få gavn af uret.

Det er designet mere ”atletisk” end nogle af de mere livsstilsorientede modeller fra Huawei – med en strømlinet sort urkasse i solide letvægtsmaterialer, som gør uret holdbart, vejr-, vand- og svedbestandigt og ikke mindst komfortabelt at bære.

Fintunet kropsanalyse

Der er to knapper i siden af urkassen til betjening af uret. Det er nemt at finde rundt i funktionerne. Uret er baseret på Harmony OS ligesom andre nyere Huawei-ure og har samme menustruktur og basisfunktioner. Der er gjort en del mere ud af fitnessdelen her, som også understøttes af en række optimeringer i hardwaren.

Se også:  Huawei MateBook 14S [TEST]: Gennemført allrounder fra Huawei

Pulsmåleren er eksempelvis fintunet med bedre glas, dobbelt op på lysstråler, bakket op af et urdesign, der lukker tættere, samt kunstig intelligens, der filtrerer forstyrrende data. Det giver en mere præcis og pålidelig måling af dine hjerteslag. Kombineret med en stribe af andre sensorer til måling af lufttryk, acceleration, sted og meget andet sikres du en ret nøjagtig måling af dine fysiske udfoldelser.

Det hele er anskueliggjort med et godt udvalg af urskiver, der serverer de fornødne data på en let, overskuelig manér, og uret har samtidig smarte funktioner til automatisk tilpasning af træningsprogram ud fra dine sundhedsdata, som du selv kan gå ind og finjustere, som du ønsker.

Se også:  IFA 2022: Det er ikke slut med Huawei-mobiler: Helt nye modeller klar
Overlegen batteritid

Trods avanceret teknologi, der giver rig mulighed for at komme helt i dybden med målingerne, er uret således legende let at bruge. Og så det jo som altid med Huawei-ure bare en fryd at de har så overlegen lang batteritid, så man ikke hele tiden så skal og tænke på om man bør fylde strøm på. Det klarer cirka to uger uden og en uge med allways-on-skærm aktiveret.

GT Runner fungerer både med Android og iOS, og der er mulighed for at downloade et udvalg af træningsapps til dit ur, dog savner vi stadig nogle af de største og mest populære, men de kommer forhåbentlig på et tidspunkt.

Pris: 2.190 kroner


TAGS
Huawei
løbeur
smartwatches

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S