Home » Andet » Huawei Watch GT Active Edition [TEST]: Smart ur med laaang batterilevetid
Huawei Watch GT Active Edition [TEST]: Smart ur med laaang batterilevetid

Huawei Watch GT Active Edition [TEST]: Smart ur med laaang batterilevetid

Share

Huawei Watch GT Active Edition holder op til 14 dage på en opladning og er spækket med stærke fitness-funktioner

En hæmsko for smarte ure er batterilevetiden. De færreste kan præstere mere end et par dage. Her trumfer Huawei gevaldigt igennem med det nye Watch GT Active Edition.

Huawei Watch GT byder på ikke mindre end to ugers batterilevetid, og man glemmer således bekymringen om at skulle lade op hele tiden og kan tage afsted flere dage uden behov for at have opladeren med.

Det er et nydeligt ur, stilrent udført i aluminium, med to knapper på siden. Det er i den bastante ende af skalaen, men den 46 mm store urkasse passer glimrende på et herrehåndled. Knapperne kan drejes, men det har ingen funktion. De skal trykkes på, og så foregår navigationen ellers på touchskærmen. En ganske nydelig skærm, med fin opløsning og god lysstyrke.

Se også:  Huawei MateBook 14S [TEST]: Gennemført allrounder fra Huawei
Fuld af fitness-funktioner

Kvaliteten af uret fejler således intet, men hvor smart er det egentlig? Ikke synderlig smart i den forstand vi almindeligvis forstår et smart-ur. Det kører Huaweis eget lukkede system, uden adgang til apps. Du får de funktioner, der er på uret, det er det. Der er dog adgang til et udvalg af urskiver via mobilen. Udvalget er begrænset, men dækker bredt. Uret kan desuden vise beskeder fra mobilen, men der er ikke mulighed for at reagere på dem.

Fitness-funktioner er der til overflod. Du kan tracke alt fra løb og klatring til svømning og endda triatlon, med alt hvad der dertil hører af GPS, barometer og pulsmåler. Søvn måler det også. Det hele samles i Huaweis glimrende sunhedsapp, og der er desuden mulighed for at dele data videre til Google Fit og MyFitnessPal. Som fitness-ur er der således ikke meget at klage over, og for at være fair er det også det, det primært er tænkt som. Til samme pris findes der dog konkurrenter, der tilbyder flere smarte features, omend ingen kan konkurrere på batterilevetiden.

Se også:  8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta

Huawei Watch GT Active Edition
3.5

Summary

Pris: 1899 kroner

TAGS
Huawei
sports-gaget
Ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S