Home » Wearable » Huawei Watch GT 3 [TEST]: Lækkert fitness-ur med lang batteritid
Huawei Watch GT 3 [TEST]: Lækkert fitness-ur med lang batteritid

Huawei Watch GT 3 [TEST]: Lækkert fitness-ur med lang batteritid

Share

Huaweis ure er måske ikke de smarteste, der kan opdrives, men på design og batteritid er der få, der kan matche dem. Det gør det nye Watch GT 3 intet for at sætte over styr. Tværtimod

46 mm-modellen, som vi tester her, er mere eller mindre perfekt i sine dimensioner og med sin stilrene urkasse af rustfrit stål er det et særdeles nydeligt ur.

Vores testmodel er forsynet med en stålrem, der matcher urkassen. En kombination af høj klasse. Ønsker man en rem af en anden type, kan enhver af standardstørrelse anvendes.

Skærmen breder sig længere ud til kanten end tidligere modeller, og står knivskarpt, med flotte farver og høj lysstyrke. Der er mulighed for at vælge et væld af forskellige urskiver, hvoraf en del af dem er ganske pæne.

Bedre betjening

Motoren, der driver uret, er hurtigere end hos forgængerne. Der er ingen forsinkelse, når du navigerer i urets menuer. Betjeningen føles naturlig og responsiv. Uret kan styres med touch eller via to knapper på siden. Til forskel fra tidligere modeller kan den ene roteres for eksempelvis at bladre i menuer eller zoome i app-oversigten. Sidstnævnte er redesignet, så den ligner den, vi kender fra Apple Watch med små runde ikoner.

Se også:  Huawei FreeBuds Pro 2 [TEST]: Audiofile earbuds med stærk støjreduktion

Systemet har i det hele taget fået en større overhaling, og som en stor nyhed er det nu muligt at hente apps til uret. Det er ikke fordi app-butikken bugner af indhold. En del af de store fitness-apps mangler, men stille og roligt er der ved at danne sig et fornuftigt udvalg.

Fungerer med iPhone

Uret understøtter som altid en masse træningsformer – nu over 100 – hvor en del registreres automatisk. Med gps, pulsmåler og SpO2-måling kan du holde styr på dine træningspræstationer med høj nøjagtighed. Uret måler også søvn og kropstemperatur, så du generelt får et godt indblik i dit helbred.

Se også:  Huawei Watch GT Runner [TEST]: Huawei-ur til den seriøse løber

Vi savner fortsat integration med de store sundhedsplatforme, Google Fit og Apple Sundhed, men at uret nu fungerer med iPhone (foruden Android og Huawei-mobiler), må trods alt ses som et stort fremskridt.

Enestående batteritid

Almindelige smartwatch-funktioner som musikstyring, vejrudsigt, modtagelse af beskeder, notifikationer og opkald kan klares via uret, som dog mere skal ses som et avanceret fitness-ur end et decideret smartur. Som sådan gør det sig rigtig glimrende.

Batteritiden er, som med tidligere versioner, helt op til 14 dage på en opladning, og uret understøtter trådløs opladning med enhver Qi-kompatibel oplader, hvilket absolut ikke er standard.

Hvis design og batteritid er dine topprioriteter, er det således svært at komme udenom Watch GT 3.

Samlet vurdering: 5/6 stjerner


TAGS
Huawei
smartwatches
Watch GT
wearabale

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S