Home » Promotion » Stærkt sports-ur med vild batterilevetid
Stærkt sports-ur med vild batterilevetid

Stærkt sports-ur med vild batterilevetid

Share

 Annonce 

Huaweis fitness-ur holder hele 14 dage på en opladning og er spækket med smarte funktioner til både sport og hverdagsbrug

Ulempen ved smarte ure er, at de skal oplades ofte. Mange holder faktisk ikke til mere end et par dage på en opladning. Med Huawei Watch GT 2e går der imidlertid hele fjorten dage, før det behøver strøm. Så selv hvis du er på vildmarkstur, på festival i flere dage eller løber ekstremløb oppe i Alperne, er der ingen risiko for, at uret går død.

Stilrent design

Watch GT 2e er skabt i et lækkert stilrent design og fås i to størrelser, 42 mm og 46 mm. I sit format svarer det til et normalt ur og kan således bruges ikke bare til sport, men også til hverdag og fest. Der følger en sportsrem i gummi med, men du kan udskifte den med enhver rem af standardstørrelse, hvis du ønsker eksempelvis læder eller stål.

Se også:  Huawei Freebuds 3i [TEST]: Trådløse, støjreducerende og utrolig billige

Via mobil-appen er der et godt udvalg af urskiver, så du kan få det look, du ønsker. Der er endda mulighed for at vælge en håndfuld specialdesignede always-on-urskiver, som altid viser klokken, præcis som et almindeligt ur. Selv med always-on slået til, klarer uret sig op til en uge på en opladning.

Sundhed og smarte funktioner

Uret er først og fremmest bygget til sport og fitness. Det kommer med et væld af stærke funktioner til at måle din fysiske aktivitet. Hele 85 forskellige sportsaktiviteter registreres, og uret starter selv målingen, når du går i gang med de mest gængse af dem. Detaljeret info på puls,

Se også:  Så vildt er kameraet i Samsung Galaxy S21 Ultra: Fang ethvert øjeblik i perfekte billeder

VO2Max, afstand, træningseffekt, restituering og intensitet sendes til din smartphone, hvor dine aktiviteter samles i en overskuelig og brugervenlig app. Her er også info på søvn, stressniveau, iltindhold i blodet og meget andet, som er med til at give dig et helhedsbillede af din sundhed.

Uret er også i stand til at vise beskeder samt styre musik og kamera, vise vejrudsigt og opkald samt meget andet fra din mobil, så du samtidig får den funktionalitet, du kender fra et rigtig smartwatch.

Læs vores test af Huawei Watch GT 2e herunder:

Huawei Watch GT2e [TEST]: Overdådigt fitness-ur med lang batteritid og stærk pris

 


TAGS
annonce
fitness-ur
Huawei
Wearable
wearbale

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S