Home » Wearable » Huawei Watch GT 2 Pro [TEST]: Stærkt og stilrent ur med gode fitnessfunktioner
Huawei Watch GT 2 Pro [TEST]: Stærkt og stilrent ur med gode fitnessfunktioner

Huawei Watch GT 2 Pro [TEST]: Stærkt og stilrent ur med gode fitnessfunktioner

Share

Det nyeste skud på stammen i Huaweis ur-serie hæver barren på byggekvalitet og gør målingen af din fysisk betydeligt mere omfattende

Huawei Watch GT-serien har flyttet grænserne for hvor megen batteritid man kan forvente af et smartwatch. Få konkurrenter har formået at overhale den to ugers lange batterilevetid, som Huawei allerede introducerede for et par år siden. Samtidig har urene, i hvert fald i vores øjne, repræsenteret noget af det flotteste, der kan opdrives indenfor denne kategori af ure.

Watch GT 2 Pro er nyeste skud på stammen, og det fortsætter den gode stil. Byggekvaliteten har fået et løft. Urkassen byder nu på titaniumramme og safirglas. Det giver et flot stilrent look og ikke mindst en suveræn holdbarhed, så du kan give den gas med cross fit eller mountain bike uden at bekymre dig. Det er også vandtæt, så du kan fint bruge uret til svømning.

Vores testversion kom med en solid sort gummirem, som fint matcher det nedtonede elegante look. Valget af materiale giver mening, da der først og fremmest er tale om et sportsur, undertegnede havde dog personligt foretrukket en læderrem, og heldigvis kan man også købe det i en version med dette.

Se også:  Huawei klar med nye smartwatches - her er Watch GT2 Pro og Watch Fit

Med en størrelse på 46 mm kan man, forhåbentlig uden at fornærme nogen, kalde det et rigtig herreur. Modsat de øvrige modeller i serien, fås Watch GT 2 Pro model fås ikke i mindre størrelser.

Skarp skærm, sløvt system

Til forskel fra tidligere Watch GT-modeller er skærmen ikke sænket ned i urkassen. Det giver en lidt mere endimensionel oplevelse, dog er det en imponerende skarp og lysstærk amoled-skærm. Den kan styres med touch, men der er også fysiske knapper i siden af urkassen, som giver genvej til funktioner og træningsformer. Desværre er systemet lidt sløvt. Der kan gå lidt tid, før det reagere på dine input.

Sports-ure [STORTEST]: Løb en smart sommer i møde

Opladningen kan ikke kun ske med den medfølgende ladebrik via helt almindelig trådløs Qi-opladning, hvilket er et stort plus. Mens bærbare, mobiler og mange andre typer enheder er ved at få ensrettet ladestandarder, så man kan bruge de samme opladere uanset model og mærke, så er afhængigheden af specialdesignede ladere desværre stadig alt for udbredt, når det gælder smarte ure. Opladningen skal relativt hurtigt og ligesom på tidligere modeller får du fortsat dine 14 dage på batteriet uden allways-on skærm og cirka det halve med.

Se også:  Nu kan du få et billigere Apple-ur - her er Apple Watch SE
Omfattende sundhedstjek

Udvalget af træningsformer er midt sagt imponerende. Vi får helt dårlig samvittighed blot ved at se listen over alt det vi kunne kaste vores krop ud i, men det skal uret jo ikke klandres for. Og heldigvis kan man til en vis grad undgå at bruge den manuelle aktivering af træningen. De mere gængse typer motion kan uret selv starte målingen af, når det registrerer at du er i gang.

TAGS
Huawei
smartwatches
Watch GT

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S