Home » Wearable » Huawei Watch Fit [TEST]: Vildt meget fitness-ur for pengene
Huawei Watch Fit [TEST]: Vildt meget fitness-ur for pengene

Huawei Watch Fit [TEST]: Vildt meget fitness-ur for pengene

Share

Det ligner lidt et Apple Watch og har et væld af smarte fitness-funktioner, men koster under en tusse. Huawei Watch Fit er det stærkeste fitness-ur du kan få til prisen lige nu

Okay, lad os lige indlede med at konkludere, at det ikke direkte kan sammenlignes med et Apple Watch, og Watch Fit er da heller ikke tænkt som en decideret rival til dette.

I funktionaliteten er det langt fra så alsidigt. Men det har et design der minder om. Ligesom Apple Watch er Huaweis ur firkantet. Dog med en mere smal og aflang urkasse, hvilket peger mod mere avancerede fitness-trackere som Samsung Galaxy Watch Fit. Det er et nydeligt ur, dog til den lettere feminine side, hvis man kan tillade sig at sige den slags.

Uret har en flot og farvestærk Amoled-skærm med god lysstyrke. Opløsningen er ikke så høj, så en hvis pixelering anes, hvis man kigger efter, men det betyder ikke det store. Der er mulighed for Allways-on-skærm med et fint udvalg af urskiver.

Se også:  Sports-ure [STORTEST]: Løb en smart sommer i møde
Fyldt med fitness-funktioner

Watch Fit har det basale udvalg af smartwatch-funktioner. Få beskeder og notifikationer fra mobilen, styr musik, se vejret, tag et foto med mobilkameraet, sæt alarm, timer, stopur eller find vej i mørket med lommelygten.

Det er ganske fint, men ikke her uret for alvor brillerer. Som navnet antyder er det fitness der er i fokus, og her får du virkelig smæk for skillingen. Af et ur til under tusind kroner er det ret imponerende så veludrustet det er.

Der er ikke bare gps, accelerometer og gyroskop men også optisk pulsmåler (med mulighed for realtidsmåling) og SpO2-måling af iltmætningen i blodet. Det er altså på niveau med nogle af de mest avancerede konkurrenter på markedet.

Uret kan måle 11 forskellige træningsformer, inklusiv løb, cykling og svømning (uret er vandafvisende med en 5ATM certificering), og det er faktisk i stand til selv at starte målingen, når det registrerer, at du er påbegyndt træning.

Se også:  Huaweis 5G-netværk opnår to vigtige sikkerhedsgodkendelser før alle andre

Der er desuden indbyggede træningsguides, som kan inspirere dig til at tage træningen til næste skridt med animerede kropsøvelser.

Søvnkvalitet og stressniveau måles også, og du kan få guide til, hvordan du kan forbedre de to. Uret kan endda også holde øje med menstruations- og ægløsinngscyklusser.

Utrolig meget for pengene

Al data samles i den glimrende Huawei Health-app, som giver dig fint overblik over din sundhed. Mulighederne for at synkronisere med andre tjenester er dog stort set ikke eksisterende, hvilket vel nok er det største – og måske eneste minus – ved Huawei Watch Fit.

Til en pris på 899 kroner er det i hvert fald svært at brokke sig. Batterilevetiden er endda langt over de fleste konkurrenter. Urets klarer op til ti dage på en opladning. En stor anbefaling herfra.

Pris: 899 kroner


TAGS
Apple Watch
fitness-ur
Huawei
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S