Test: Huawei Watch

Test: Huawei Watch

Share

De smarte ure er stille og roligt ved at bevæge sig udover nørde-stadiet. Det er Huawei Watch et godt bevis på. Det er designet som et moderigtigt herreur i materialer af god kvalitet.

Remmen er af læder og urkasse af rustfrit stål. Indvendigt er der dog tale om mikroteknik af den stærkeste kaliber. Du får pulsmåler, pedometer, og alt hvad du ellers forventer af et smart-ur.

Styresystemet er Android Watch, som er relativt nemt at navigere i og giver adgang til et væld af apps. Det hele vises på en skarp og lysstærk touchskærm. Det gælder også urskiverne, som selvsagt er af den helt digitale type. Ikke så stilfuldt som et analogt ur, til gengæld kan du selv udskifte og tilpasse dem, som du ønsker.

Se også:  Deltaco Streetz Smart Health Watch [TEST]: Fint fitness-ur til billige penge

Et stort plus er også, at skærmen aldrig helt går ud, men blot blusser ned, når uret ikke bruges. Du kan dermed altid se, hvad klokken er – hvilket burde være en selvfølge, men desværre slet ikke er det på de smarte ure. Alt i alt er Huawei Watch det bedste bud på et smartwatch, vi hidtil har set. 

Huawei Watch

Resume

Pris: 2999 kroner

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Huawei Watch 2 Sport 4G priser
Del denne