Home » Mobiltelefon » Huawei: Vores app-butik vil dække rigtig manges behov inden året er omme
Huawei: Vores app-butik vil dække rigtig manges behov inden året er omme

Huawei: Vores app-butik vil dække rigtig manges behov inden året er omme

Share

Men det kræver vel overtalelse at få udviklerne til at skabe apps til en helt ny platform som HMS?

“Det gør det, men vores helt store fordel er, at vi ikke starter fra bunden. Vi har over 400 millioner trofaste brugere og en solid base at bygge på. Vi har desuden gjort det nemt for udviklerne at konvertere deres Android-apps til vores system, og så tilbyder vi den kæmpe

fordel, at en app-lancering ikke bare er en lokal lancering. Det en global lancering. Skaber du en app til det danske marked, vil den også kunne komme ud på det kinesiske marked og alle andre steder.

Styr på sikkerheden

Men hvad så med sikkerheden. Det tog lang tid for at os at stole på sikkerheden i Google Play, og nu ønsker I så, at brugerne skal sætte deres lid til en helt ny platform, som de ikke kender til, og som amerikanerne har gjort en del for at så skepsis om.

Se også:  Kompakt og kompromisløs: Huaweis lette bærbar har det hele

“Vores sikkerhed er ligeså stor, og sandsynligvis større, end i Google Play. Vores sikkerhedssystem, Safety Detect , sætter høje krav til applikationerne, og det er blandt andet derfor, at det har trukket ud med de finansielle apps. Alt hvad der ligger i AppGallery, har gennemgået et grundigt sikkerhedstjek. Sikkerheden af eksterne apps tjekkes også af systemet. Desuden kan det indbyggede sikkerhedssystem, der er skabt i samarbejde med Avast, foretage sikkerhedstjek af indholdet på din smartphone.

I er en kinesisk virksomhed, så spørgsmålet om anonymitet og databeskyttelse må selvfølgelig komme op. Hvordan kan man som bruger være sikker på, at ens private data forbliver private og ikke havner i hænderne på fremmede myndigheder?

Se også:  Huawei Freebuds 3i [TEST]: Trådløse, støjreducerende og utrolig billige

”Alt data fra vores Europæiske smartphones opbevares i Tyskland, som har en af de strengeste regelsæt for GDPR, så alt foregår efter de lokale regler for privatliv. Vi er et privat firma, og handler som et privat firma. Men vi har stort fokus på dette aspekt, for vi ved at det er noget, der ligger brugerne på sinde. Vi prøver at være så transparente som overhovedet muligt.”

TAGS
appgallery
handelskrig
HMS
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S