Home » Mobiltelefon » Huawei: Vores app-butik vil dække rigtig manges behov inden året er omme
Huawei: Vores app-butik vil dække rigtig manges behov inden året er omme

Huawei: Vores app-butik vil dække rigtig manges behov inden året er omme

Share

I et spritnyt interview til AOD, fortæller Victor Dragnea fra Huawei, at man inden året er omme vil kunne finde et udvalg af apps på AppGallery, som dækker langt de fleste brugeres behov

Huawei har netop lanceret P40 Pro, den første smartphone der kommer til Danmark uden Googles mobilsystem (de kører Android, men uden adgang til Google Mobile Services) men med producentens eget HMS i stedet.

Her må du hente apps fra Huaweis egen app-butik, AppGallery, og det er næppe nogen hemmelighed at udvalget her halter betydeligt efter det man finder i app-butikkerne hos Apple og Google.

Det er dog muligt at få de apps, man har brug for, men man er nødt til at gå ad omveje.

Det er ikke nødvendigvis noget den almindelige bruger bryder sig om.

Se også:  Huawei MateBook X [TEST]: Lækker letvægter fuld af kræfter og funktioner

Vi spurgte derfor Victor Dragnea, som er del af Device Eco-Development og med i den løbende udvikling af AppGallery, hvornår man kan forvente, at der er fyldt så godt op på hylderne i Huaweis app-butik, at brugerne ikke behøver at gå andre steder for at få de apps de skal bruge:

“Så hurtigt så muligt, men realistisk set mod slutningen af året. I hvert fald for visse markeder. Vi forventer at have en app-butik, der kan opfylde rigtig mange brugeres behov, inden året er oppe”, fortæller Victor og fortsætter:

“Mange apps er lige på trapperne. Der er en del lokale apps til danskerne, som blot mangler den endelige evaluering, og den vil komme indenfor de næste par uger.

Se også:  Huaweis app-butik eksploderet: Er nu den tredjestørste i verden

Vi ved at de danske brugere efterspørger apps som MobilePay og andre finansielle tjenester. Vi er dialog med udviklerne. De skal vænne sig til vores system, derfor er der nogle apps, der har ladet vente på sig. Til gengæld vil vi se en lang række nye tilføjelser den kommende tid.”

Men I mangler også stadig store spillere som eksempelvis Facebook, der ikke blot står bag Facebook-app’en, men også ret uomgængelige apps som Messenger og Instagram.

“Dem har vi selvfølgelig også dialog med. Det er på nuværende tidspunkt ikke et problem at få Facebook på HMS-mobiler, men appene skal hentes udenom AppGallery. Det vil der blive lavet om på. Vi har allerede store tjenester som eksempelvis Snapchat og TikTok i AppGallery.

TAGS
appgallery
handelskrig
HMS
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S