Home » AOD Pro » Huawei vil være rygraden i fremtidens datacenter: Lancerer lynhurtig flash-baseret løsning
Huawei vil være rygraden i fremtidens datacenter: Lancerer lynhurtig flash-baseret løsning

Huawei vil være rygraden i fremtidens datacenter: Lancerer lynhurtig flash-baseret løsning

Share

Huawei har netop lanceret sin nye datacenterløsning ’Huawei All-Flash Data Center Solution’. Løsningen kan bruges i et hav af forretningssammenhænge, og vil kunne udvikle sig til en af drivkræfterne bag forretningsstrategierne i virksomhederne

Huawei præsenterede sin løsning i slutningen af sidste måned ved et online event d. 27. april. Eventet satte scenen for lanceringen af produktet, men også for det som er Huaweis bud på en fremtidig datainfrastrukturløsning. Blandt andet vil All-Flash Data Center Solution kunne bruges i så forskellige industrier som finanssektoren, regeringsførelse og produktionsindustrien.

Johan Westin, Nordic CTO for Cloud& AI BG for Huawei, leverede hovedtalen på lancerings-eventet, og præsenterede flere udfordringer for datacentre i fremtiden.

Se også:  Huawei udvikler intelligente veje, der kan tale med førerløse biler
Grønnere datacentre med højere effektivitet

Det er blandt andet for at løse disse udfordringer, at Huawei nu har lanceret All-Flash Data Center Solution. Det gøres blandt andet ved, at All-Flash Data Center Solution muliggør all-flash opdateringer for forskellige typer af data og servicescenarier. Herved bidrager løsningen til at skabe grønnere datacentre med højere effektivitet og nul flaskehalse i netværk.

”De resultater vi har opnået i at servicere europæiske virksomheder, er blevet muliggjorte på grund af vores kunder og de mere end 1800 partnere, som vi har samarbejdet med gennem de sidste ti år, ” sagde Peng Li, President of Cloud & AI, Huawei CEE&Nordic Region i forbindelse med lanceringen og fortsatte:

Se også:  Nu er Flash helt død: Skynd dig at afinstallere

”Når vi ser ind i fremtiden, er Huawei fast besluttet på at støtte den lokale telekommunikationsindustris udvikling, udvide mulighederne for digital transformation blandt virksomheder, og på at integrere avancerede teknologier, inklusiv All-Flash Data Center Solution, ” afsluttede han.


TAGS
Datacenter
Flash
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S