Home » Foto » Huawei udlodder kæmpepræmie til de bedste smartphone-fotografer
Huawei udlodder kæmpepræmie til de bedste smartphone-fotografer

Huawei udlodder kæmpepræmie til de bedste smartphone-fotografer

Share

Der er i alt 22.000 euro og en masse nye Huawei-produkter på højkant i en ny, international fotokonkurrence fra Huawei. Vinderbillederne bliver bragt i National Geographic, og Grand Prix-vinderen får mulighed for at deltage i en 10-dages fotoekspedition i Italien

I dag kan alle med et enkelt tryk på sin smartphone tage billeder af steder og mennesker omkring os. Og fordi vi har vores smartphones med os alle vegne, er vi altid klar til at fange de gode øjeblikke. De senere år er smartphonekameraerne nået op på et niveau, hvor de næsten kan dyste med professionelle fotografers udstyr. Det ønsker Huawei at sætte fokus på med en ny, international fotokonkurrence, Next-Image Awards.

I konkurrencen, der løber fra den 9. juli til 24. august, har Huawei-brugere mulighed for at slippe deres indre fotograf løs på tværs af seks kategorier. Når man uploader sine billeder til konkurrence-sitet, kan andre brugere bedømme billederne. De 50 billeder i hver kategori, der får flest likes, går videre til juryens vurdering. Hovedpræmien i konkurrencen er 10.000 euro, en Huawei Matebook X, muligheden for at deltage i en 10-dages fotoekspedition i Italien sammen med National Geographic, og så bliver vinderbilledet bragt i National Geographics magasin. I hver kategori dystes der desuden om 2.000 euro og en Matebook X, og vinderbillederne i hver kategori kommer også med i National Geographics magasin. Derudover er der præmier til 2. og 3. pladserne i hver kategori samt en publikumspris.

“Med Next-Image Awards ønsker vi at give en stemme til alle de smartphone-fotografer derude, der fanger store og små øjeblikke i deres liv gennem linsen. I Huawei har vi altid tænkt på kameraet som en af de vigtigste funktioner i vores smartphones, og vi er glade for at se, hvordan vores nyeste teknologi gør folk i stand til at tage fantastiske billeder. Vi håber, at konkurrencen kan være med til at vise, hvor meget man kan med smartphone-kameraet, hvis man har noget på hjerte og et blik for det gode motiv,” lyder det fra Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager i Huawei Danmark.

Se også:  Google boykotter Huawei - adgang til Android stærkt begrænset

At det lige er Huawei P20 Pro og P20, der udover et anseeligt pengebeløb er på højkant i konkurrencen til de dygtigste smartphone-fotografer, er ikke tilfældigt, fortæller hun:

“Med lanceringen af vores Huawei P20 Pro og P20 ønskede vi at tage smartphone-kameraet til næste niveau. Og det er da også blevet anerkendt i fototesten fra DXOMark, hvor kameraerne i både P20 og P20 Pro opnåede topkarakter. Det kræver ikke en smartphone på det niveau at deltage i konkurrencen eller for at vinde for den sags skyld, men det ligger lige til højrebenet, at de dygtige vinderfotografer skal præmieres med vores seneste topmodeller, så de kan fortsætte med at udfolde deres evner gennem smartphone-fotografering med førsteklasses udstyr.”

Det er en international jury med dansk islæt, der skal bedømme de 50 mest likede billeder i hver kategori og finde vinderbillederne:

● Yanmin Wang – President of Huawei Consumer Business Group Huawei CEE&Nordic
● Dominic Bracco – Officiel fotograf for National Geographic
● Alex Lambrechts – Certificeret Leica-fotograf
● Tomasz Lazar – World Press Photo prismodtager
● Bobby Anwar – Dansk fotograf
● Gal Gadot – Skuespiller og kampagnemodel for Huawei P20-serien

Se også:  Huawei klar med helt ny type hukommelseskort
Fakta om konkurrencen

• Huaweis “Next-Image Awards” løber fra 9. juli til 24. august. Der kan senest indsendes billeder den 20. august.
• Billederne skal være taget med en Huawei-smartphone for at deltage.
• Der kan stemmes om billederne indtil den 24. august.
• Der kan indsendes billeder i seks kategorier: “Faces”, “Good Night”, “Hello, Life!”, “Check-in”, “Nature” og “Storyboard”. Læs mere på: http://campaign.consumer.huawei.com/dk/
• De 50 billeder i hver kategori, der får flest stemmer, går videre til hovedkonkurrencen, hvor en fagjury udvælger én vinder af hovedprisen Grand Prix. Derudover kårer fagjuryen 1., 2. og 3. pladsen i hver af de seks kategorier, ligesom der også uddeles en publikumspris i hver kategori
• Vinderne offentliggøres den 10. september.

Præmier

• Hovedpræmien, Grand Prix, er 10.000 euro, en Matebook X, muligheden for at deltage i en 10-dages fotoekspedition i Italien med National Geographic i september og offentliggørelse af vinderbilledet i National Geographics magasin.
• I hver kategori udvælges desuden en vinder, der modtager 2.000 euro., en Matebook X og offentliggørelse af vinderbilledet i National Geographics magasin.
• 2. og 3. pladsen i hver kategori vinder en Huawei P20 Pro (2. pladsen) og P20 (3. pladsen).
• Det billede i hver kategori, der har modtaget flest likes, modtager en Huawei P20.

Læs mere om vilkår og betingelser for at deltage i konkurrencen her.


TAGS
Huawei
Mobilfoto

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S