Home » Mobiltelefon » Huawei klar med kæmpe systemopgradering til deres mobiler
Huawei klar med kæmpe systemopgradering til deres mobiler

Huawei klar med kæmpe systemopgradering til deres mobiler

Share

Huawei har netop lanceret betaversionen af Emui 10, det nye mobilstyresystem baseret på Android 10. Det giver markant bedre ydelse, nye muligheder for skærmdeling mellem smartphone og PC samt forbedret dark mode

Der er gode nyheder for danske Huaweibrugere med en P30 eller P30 Pro i lommen.

Huawei har nemlig netop givet dem adgang til den seneste betaversion af Android 10 og EMUI 10 – Huaweis nyeste brugerflade. Og planen er, at alle andre Huawei-brugere får adgang til systemopdateringerne inden udgangen af 2019.

Det nye system sikrer markant bedre ydeevne. Helt konkret forbedres den grafiske processoreffektivitet (GPU) med 60 procent, netværkshastigheden bliver forbedret med 70 procent sammenlignet med 4G-netværk, “random read performance” forbedres gennemsnitligt med 20 procent og tredjeparts-apps vil køre 60 procent bedre.

Se også:  Smartwatches [TEST]: Skal du vælge Huaweis eller Samsungs smarte ur?
Nem skærmdeling fra smartphone til PC

Som noget nyt tilbyder EMUI 10 muligheden for at projicere smartphonens indhold trådløst over på en computerskærm via NFC eller Bluetooth. Når PC’en og smartphonen er koblet sammen, kan man bruge computerens mus og tastatur til at arbejde direkte på smartphonen via PC-skærmen.

Samtidig kan du nemt trække dokumenter og billeder direkte over i en app på telefonen, hvorfra du nemt kan dele dem. Det hele foregår som “drag and drop”, og det gør hele oplevelsen meget intuitiv og kontorarbejdet endnu mere brugervenligt og effektivt.

Dark mode

En anden nyskabelse, der følger med EMUI 10, er den videreudviklede dark mode-tilstand. Funktionen tilpasser sig automatisk dine omgivelser, og takket være en forfinet vægtning af lysstyrken på de grønne og blå ikoner, er skærmen rar for øjnene – uanset hvor længe du bruger telefonen.

Se også:  Trump forlænger det amerikanske handelsforbud mod Huawei et år

Undervejs i udviklingen har Huawei blandt andet testet og justeret de forskellige lyskombinationer efter registrering af øjnenes rejse på skærmen og brugernes følelse af træthed efter lang tids skærmbrug.

Ny farvepalette

Med EMUI 10 introducerer Huawei desuden en ny farvepalette. Inspireret af den italienske maler Giorgio Morandis matte og rolige farver har Huawei sammensat et design, der blandt andet præger kontaktbiblioteket.


TAGS
emui
Huawei
Huawei P30 Pro
mobilstyresystem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S