Home » Mobiltelefon » Huawei P40 Pro [TEST]: Huaweis stærke kameramobil klarer sig okay uden Google
Huawei P40 Pro [TEST]: Huaweis stærke kameramobil klarer sig okay uden Google

Huawei P40 Pro [TEST]: Huaweis stærke kameramobil klarer sig okay uden Google

Share

Der er også indbygget 5G, så den er klar til fremtidens lynhurtige mobilnetværk, samt Wi-Fi 6, så du kan udnytte den hurtigste standard for trådløst internet i hjemmet.

Der er 8 GB ram og stort lager på 256 GB. Pladsen kan udvides med hukommelseskort, men desværre holder Huawei fast i deres egen NM-standard.

Batteriet har god kapacitet på 4200 mAh, og smart strømstyringsteknologi gør, at mobilen snildt holder flere dage på en opladning.

Der følger 40W oplader med i æsken. Den får mobilen ladt op på rekordtid. På cirka et kvarter er mobilen ladt halvt op, på en halv time har du 75 procent, mens der er fyldt helt op på lidt under en time.

Trådløs opladning sker også hurtigt, ved 27W, og der er omvendt trådløs opladning, så du kan oplade andre enheder ved at lægge dem bagpå mobilen.

Flotte fotos i alle lysforhold

Huawei er kendt for forrygende kameraer. P40 Pro viderefører traditionen på fineste vis.

Se også:  Endelig! Ny iPhone har markant bedre batteri

Der er dog ikke tale om nogen revolution. Man har forbedret og bygget videre på forgængerens kamera. Du får den samme 50 x zoom, og der er ultravidvinkel, telefoto og dybdekamera (ToF).

Opløsningen i hovedkameraet har fået en beskeden forøgelse fra 40 til 50 MP, men der er tale om en ny og større sensor. Lige så stor som den der sidder i mange ”rigtige” kameraer.

Sammen med en høj ISO på 51200 gør den det muligt at få enormt lysstærke billeder i kassen. Under svage lysforhold er P40 Pro overlegen. Man kan faktisk undre sig over, at Huawei fortsat har en dedikeret nat-tilstand, for selv uden brug af denne bliver natbilleder så godt belyst, at det nærmest ser ud som om de er skudt i dagslys. Det er faktisk lige før det bliver overdrevet.

Se også:  Android 10 er ude på danske Samsung-mobiler

Det er dog svært at brokke sig over. For det er et helt igennem suverænt kamera, der også udmærker sig ved en lynhurtig og præcis autofokus, med eksemplarisk evne til at tracke et subjekt, når du filmer video.

Video er noget som Huawei har gjort en del ud af. Ultravidvinkel-kameraet er optimeret til video-optagelse, og der er arbejdet en del med at optimere softwaren, så den er særligt gearet til levende billeder.

Zoom sker flydende, ikke i hurtige ryk, når du er i videotilstand, og der er adgang til en række realtids-effekter, som kan give et filmisk skær til dine optagelse, plus en særlig Audio Zoom fokus, som kan fokuserer lyden ind på det du filmer.

Du kan også skyde video i Pro-tilstand, som giver mulighed for at justere tekniske indstillinger som ISO, hvidbalance m.m. Maksimal optagekvalitet er 4K, 60 fps.

TAGS
appgallery
g
handelskrig
HMS
Huawei
p40
P40 Pro
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S