Home » Mobiltelefon » Huawei P40 Lite [TEST]: Utrolig meget mobil for pengene
Huawei P40 Lite [TEST]: Utrolig meget mobil for pengene

Huawei P40 Lite [TEST]: Utrolig meget mobil for pengene

Share

Har du mod på at hente apps på en lidt anden måde, end du plejer, så er der faktisk ingen grund til ikke at gå efter P40 Lite, hvis du ønsker en god smartphone til billige penge

Det er ikke nogen hemmelighed, at Huaweis mobiler er udfordret, efter Trump har blokeret for samarbejdet med Google. Mobilerne har fortsat samme fine styresystem, som de altid har haft, men det kan være svært at finde apps. Problemet er imidlertid blevet væsentlig mindre efter den nye Find Apps widget er kommet til. Den giver mulighed for at finde stort set hvad som helst ved at søge på tværs af nettet. Læs mere om Find Apps her.

Skulle du alligevel være usikker, om de Google-fri mobiler kan matche dine mobilbehov, så kunne P40 Lite være en forsigtig måde at prøve det af. Prisen er yderst rimelig. Kan du finde dig tilfreds med softwaren, så får du mere for pengene end nogen anden mobil lige nu.

Se også:  Asus Zenfone 8 [TEST]: Endelig en stærk Android der kan være i bukselommen
Praktisk design

Den er en anelse buttet i sit design, men god at holde på. I powerknappen på siden af mobilen er fingeraftrykslæser – i vores øjne den optimale placering – og der er også mulighed for ansigtsgenkendelse.

Opladning sker via USB-C i bunden, hvor man sørme også finder et godt gammeldags jackstik til hovedtelefoner. Det giver et point i vores bog.

Stærkt batteri

Den kommer med en flot, lysstærk 6,4”-skærm, der går stort set helt ud til kanterne, og selvom der blot er en enkelt højttaler, er lyden imponerende god.

Det er således en mobil, der fint kunne egne sig til lidt casual gaming. Og det er der faktisk ikke noget til hinder for. Processoren leverer overraskende høj ydelse for en mobil i denne prisklasse.

Med en kapacitet på 4200 mAh er der også godt med strøm i batteriet, som endda er i stand til sluge hele 40 W ved hurtigopladning.

Huawei P40 Pro [TEST]: Huaweis stærke kameramobil klarer sig okay uden Google

Masser af fotofunktioner

Det er dog kameraet, der stjæler billedet. For her får du faktisk, grundlæggende set, det du også gør i markedets topmobiler. Foruden et højopløst hovedkamera med 48 MP, er der ultravidvinkel, dybdekamera og makrokamera.

Selvom makroen er udmærket, kunne man godt have ønsket sig optisk zoom i stedet. Det er således ikke et kamera, der kan presses til ekstremer, men holder du dig til almindelige fotoforhold, tager det rigtig glimrende billeder. Selv ved relativt lavt lys klarer det sig flot, omend mangel på optisk billedstabilisering sætter sit præg, og videoegenskaberne er skrabede. Selfies klarer mobilen også rigtig fint.

Så har du mod på at hente apps på en lidt anden måde, end du plejer, så er der faktisk ingen grund til ikke at gå efter P40 Lite, hvis du ønsker en god smartphone til billige penge.

Vejledende pris: 2.299 kroner


TAGS
find apps
handelskrig
Huawei
p40
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S