Home » Mobiltelefon » Billig Huawei-mobil med førsteklasses features
Billig Huawei-mobil med førsteklasses features

Billig Huawei-mobil med førsteklasses features

Share

Huawei P Smart koster under to tusind kroner, men har stor fullview-skærm, avanceret kamera og nyeste Android-system

Sidste år stod i Mate-seriens tegn for Huawei. Men nu starter teknologivirksomheden 2018 med smartphonen “P Smart”, som er det nyeste skud på stammen fra P-serien.

“Vi er utroligt glad for at introducere P Smart. En smartphone til under 2.000 kr. med dobbeltkamera, Android 8 og en 5,65-tommer skærm er ikke set før i denne prisklasse. Samtidig er der kræset for designet, så P Smart er let og lækker at have i hånden,” siger Marie Dam Feldborg, Senior Marketing Manager i Huawei Danmark.

FullView-skærm

P Smart er udstyret med en 5,65-tommer Full HD-skærm i størrelsesforholdet 18:9 og med kurvet 2.5D skærmdesign. Den har yderligere en one-touch split-screen funktion, som gør det muligt at køre to apps på samme tid.

Se også:  Ny topmobil fra OnePlus kommer inden måneden er omme
Fuld af fotofunktiner

P Smart er udstyret med et 13 MP og et 2 MP kamera på bagsiden. Dertil får du funktioner som bokeh-effekt (der slører baggrunden), portrætfunktion, Smart Face Beauty-funktion, gesture shot.

“Kameraet spiller en stadig større rolle i moderne smartphones, og derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre kameraet i vores produkter. Med P Smart kan man let og enkelt tage skarpe, flotte billeder, uden at man behøver at være en særlig dygtig fotograf,” siger Marie Dam Feldborg.

Kameraet har højpræcisions-sensorer og en ny PDAF-teknologi, som gør kameraet i stand til at fokusere i realtid med højere fokus og med muligheden for at fange øjeblikke i høj fart. Derudover er telefonen udstyret med en Hisilicon ISP-processor, som forstærker farver og reducerer støj i billedet. For at forbedre fotos taget i mørke, er P Smart blevet udstyret med fem grupper af præcisionslinser, som giver klarere fotos ved lav belysning.

Se også:  Huawei overhaler Apple

Front-kameraet er på 8 MP og er i stand til at genkende ansigter og ud fra det tilpasse farve og hudtone. Samtidig kan P Smart tage “gesture shots”, som er selfies, der udløses ved en bevægelse med hånden foran kameraet.

TAGS
Huawei
smartphone

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Audio Media A/S