Billig Huawei-mobil med førsteklasses features

Billig Huawei-mobil med førsteklasses features

Share

Huawei P Smart koster under to tusind kroner, men har stor fullview-skærm, avanceret kamera og nyeste Android-system

Sidste år stod i Mate-seriens tegn for Huawei. Men nu starter teknologivirksomheden 2018 med smartphonen “P Smart”, som er det nyeste skud på stammen fra P-serien.

“Vi er utroligt glad for at introducere P Smart. En smartphone til under 2.000 kr. med dobbeltkamera, Android 8 og en 5,65-tommer skærm er ikke set før i denne prisklasse. Samtidig er der kræset for designet, så P Smart er let og lækker at have i hånden,” siger Marie Dam Feldborg, Senior Marketing Manager i Huawei Danmark.

FullView-skærm

P Smart er udstyret med en 5,65-tommer Full HD-skærm i størrelsesforholdet 18:9 og med kurvet 2.5D skærmdesign. Den har yderligere en one-touch split-screen funktion, som gør det muligt at køre to apps på samme tid.

Se også:  Asus' intelligente topmobil har design som iPhone X
Fuld af fotofunktiner

P Smart er udstyret med et 13 MP og et 2 MP kamera på bagsiden. Dertil får du funktioner som bokeh-effekt (der slører baggrunden), portrætfunktion, Smart Face Beauty-funktion, gesture shot.

“Kameraet spiller en stadig større rolle i moderne smartphones, og derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre kameraet i vores produkter. Med P Smart kan man let og enkelt tage skarpe, flotte billeder, uden at man behøver at være en særlig dygtig fotograf,” siger Marie Dam Feldborg.

Kameraet har højpræcisions-sensorer og en ny PDAF-teknologi, som gør kameraet i stand til at fokusere i realtid med højere fokus og med muligheden for at fange øjeblikke i høj fart. Derudover er telefonen udstyret med en Hisilicon ISP-processor, som forstærker farver og reducerer støj i billedet. For at forbedre fotos taget i mørke, er P Smart blevet udstyret med fem grupper af præcisionslinser, som giver klarere fotos ved lav belysning.

Front-kameraet er på 8 MP og er i stand til at genkende ansigter og ud fra det tilpasse farve og hudtone. Samtidig kan P Smart tage “gesture shots”, som er selfies, der udløses ved en bevægelse med hånden foran kameraet.

Se også:  Vind en drønlækker smartphone fra Sony

Del denne