Home » Tablet » Huawei MediaPad M5 [TEST]: Toptunet medietablet fra Huawei
Huawei MediaPad M5 [TEST]: Toptunet medietablet fra Huawei

Huawei MediaPad M5 [TEST]: Toptunet medietablet fra Huawei

Share

MediaPad M5 er den første tablet med kurvet skærm og en Android af den absolut stærkeste kaliber, gearet til underholdning og arbejde af enhver slags

En ny high-end tablet er ikke noget. man ser hver dag. Det virker nærmest som om, producenterne har givet op på tablets i den eksklusive ende af skalaen. Med MediaPad M5 sætter Huawei imidlertid alle sejl ind på at lave den ultimative Android-tablet.

Elegant afrundet design

Der er tale om en stilren og yderst veldesignet tablet. Som den første producent er det lykkes Huawei at skabe en tablet med let kurvet skærm, der på fineste vis flyder sammen med den blanke aluminumsbagside. Det giver et elegant afrundet look, som ikke bare gør den lækker at se på, men også mere modstandsdygtig overfor fald og slag. De rene linjer brydes af en ret stor kameralinse på bagsiden.

Se også:  Huawei: 6G bliver 50 gange stærkere end 5G - kommer i 2030

Skærmen når langt ud til kanterne, men der er blevet plads til en smal home-knap med indbygget fingeraftrykslæser i bunden.

Stor lyd

Hvad man også vil lægge mærke til, er de mange højttaler-riller på bagsiden. MediaPad M5 er forsynet med ikke mindre end fire højttalere skabt i samarbejde med Harman Kardon. Der er således lagt op til stor lyd, og det er da også lige, hvad du får. Den slanke tablet er i stand til at levere en lydkvalitet, der er på højde, hvis ikke endnu bedre, end iPad Pro, der ellers hidtil har været ubesejret på det felt.
Der er således fuld smæk på musik, spil og actionfilm.

Knivskarp skærm

Den store lyd suppleres eksemplarisk af knivskarpe og farvestærk skærm, som har tilstrækkelig med lys til, at den at den også fungerer fint i udendørs lys. Skærmen tilpasser sig automatisk lyset og omgivelserne. Den er også stand til at dæmpe de blå nuancer i billedet, så det er mere behageligt at bruge skærmen i længere tid af gangen.

Se også:  Huawei Watch GT Pro [TEST]: Halvsmart ur med flot batteritid

De to kameraer for og bag er faktisk heller ikke helt håbløse. Faktisk tværtimod. Til selfies, dokumentscanning og selv et familiebillede i ny og næ klarer de på fineste vis.

Ideel til arbejde

Med Kirin 960 processoren har Huawei sikret, at der er rigeligt med kræfter til underholdning af enhver slags. Selv spil af den tungeste kaliber klarer den uden de store problemer. Ydelsen svarer nogenlunde til Huaweis seneste topmobil Mate 10 Pro, som er blandt de hurtigste på markedet. Især på grafikfronten imponerende MediaPad M5.

Huawei MediaPad M5
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Højttalere
  • Design
  • Batterilevetid
  • Pris
4.5

Huawei MediaPad M5

“MediaPad M5 hæver standarden for Android-tablets markant. Det afrundede design er enestående, højttalerne er i en klasse for sig, og der er rigeligt med kræfter til at fra spil og film til billedredigering, arbejde og stort set alt andet”.

Pris: 3.399 kr.
Skærm: 10,8”, 2560 x 1600 p
Processor: Kirin 960, Octa-core
Ram: 4 GB
Drev: 64 GB
Tilslutninger: USB C, Bluetooth 4.2, Wi-Fi (LTE som tilvalg)
Batteri: 7500 mAh m. quick charge
Styresystem: Android 8.0 + EMUI 8.0

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Huawei
mediapad

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S