Huawei MediaPad M5 [TEST]: Toptunet medietablet fra Huawei

Huawei MediaPad M5 [TEST]: Toptunet medietablet fra Huawei

Share

MediaPad M5 er den første tablet med kurvet skærm og en Android af den absolut stærkeste kaliber, gearet til underholdning og arbejde af enhver slags

En ny high-end tablet er ikke noget. man ser hver dag. Det virker nærmest som om, producenterne har givet op på tablets i den eksklusive ende af skalaen. Med MediaPad M5 sætter Huawei imidlertid alle sejl ind på at lave den ultimative Android-tablet.

Elegant afrundet design

Der er tale om en stilren og yderst veldesignet tablet. Som den første producent er det lykkes Huawei at skabe en tablet med let kurvet skærm, der på fineste vis flyder sammen med den blanke aluminumsbagside. Det giver et elegant afrundet look, som ikke bare gør den lækker at se på, men også mere modstandsdygtig overfor fald og slag. De rene linjer brydes af en ret stor kameralinse på bagsiden.

Se også:  Huawei A2 Sports Band [TEST]: Fint træningsarmbånd til billige penge

Skærmen når langt ud til kanterne, men der er blevet plads til en smal home-knap med indbygget fingeraftrykslæser i bunden.

Stor lyd

Hvad man også vil lægge mærke til, er de mange højttaler-riller på bagsiden. MediaPad M5 er forsynet med ikke mindre end fire højttalere skabt i samarbejde med Harman Kardon. Der er således lagt op til stor lyd, og det er da også lige, hvad du får. Den slanke tablet er i stand til at levere en lydkvalitet, der er på højde, hvis ikke endnu bedre, end iPad Pro, der ellers hidtil har været ubesejret på det felt.
Der er således fuld smæk på musik, spil og actionfilm.

Knivskarp skærm

Den store lyd suppleres eksemplarisk af knivskarpe og farvestærk skærm, som har tilstrækkelig med lys til, at den at den også fungerer fint i udendørs lys. Skærmen tilpasser sig automatisk lyset og omgivelserne. Den er også stand til at dæmpe de blå nuancer i billedet, så det er mere behageligt at bruge skærmen i længere tid af gangen.

Se også:  Huawei Mate 20 Lite ude nu - 4 kameraer, skærm til kanten og rimelig pris

De to kameraer for og bag er faktisk heller ikke helt håbløse. Faktisk tværtimod. Til selfies, dokumentscanning og selv et familiebillede i ny og næ klarer de på fineste vis.

Ideel til arbejde

Med Kirin 960 processoren har Huawei sikret, at der er rigeligt med kræfter til underholdning af enhver slags. Selv spil af den tungeste kaliber klarer den uden de store problemer. Ydelsen svarer nogenlunde til Huaweis seneste topmobil Mate 10 Pro, som er blandt de hurtigste på markedet. Især på grafikfronten imponerende MediaPad M5.

Del denne