Home » AOD Pro » Huawei MateView 28” [TEST]: Kontorskærm af højeste klasse
Huawei MateView 28” [TEST]: Kontorskærm af højeste klasse

Huawei MateView 28” [TEST]: Kontorskærm af højeste klasse

Share

Huawei er næppe det første brand, du tænker på, når talen falder på kontorskærme, men den nye MateView 28” gør stærkt nok indtryk til, at navnet bør printe sig fast permanent

Alene i kraft af formatet er Huaweis skærm interessant. Med 3:2-format er dimensionerne anderledes end størstedelen af markedets, ofte brede, skærme. Til videoredigering og andre opgaver med et horisontalt tidsforløb, er det kvadratiske format ikke nødvendigvis ideelt, men til kontorprogrammer, webarbejde og i stor udstrækning også billedbehandling og grafisk design kan det ofte være at foretrække.

Flot billede og gode forbindelser

Med 4K+-opløsning (3840×2560 pixels) står billedet knivskarpt, uanset hvor tæt du sidder på. Farver gengives med nøjagtighed på Delta E <1 i sRGB- tilstand og skærmen dækker 98 procent af DCI-P3 farveskalaen samt 100 procent af sRGB. Den er desuden VESA Display HDR400-certificeret. For fotografen eller grafikeren, der vil være sikker på at billednuancerne står med præcision, er skærmen således en pålidelig partner.

Se også:  Her sparer du vildt mange penge lige nu

Den matte overflade minimerer genskin og gør, sammen med teknologi til at reducere skadeligt lys, skærmen behagelig at arbejde ved i længere tid.

Der er ikke meget bund i de indbyggede 2x5W stereohøjttalere, men de lyder ikke desto mindre bedre og mere velbalanceret end de fleste skærmhøjttalere, og der er endda mikrofoner indbygget, så du kan foretage videosamtaler via skærmen (kræver dog et kamera tilkoblet).

Med HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, USB A og USB C-porte (med 65W opladning af laptops) er skærmen fint forsynet med fysiske tilslutninger. Trådløs projektion fra en Windows-pc understøttes også, og har du en Huawei-mobil kan indholdet spejles, når mobilen placeres på foden.

Mere end en almindelig skærm

Designet er ekstremt stilsikkert. Rammen er af aluminium, resten af metalgrå plast. Der er mulighed for både at hæve og vippe skærmen, for at opnå den ideelle arbejdsposition-

Se også:  Samsung lancerer ny smart-skærm med Office og Netflix indbygget

Betjeingen sker via en touchbar placeret under skærmen. Det er prisværdigt at man går nye veje her. Netop betjeningen halter på mange skærme, og Huawei kommer langt henad vejen i mål med denne løsning. Via Bluetooth er det endda muligt at tilkoble mus og tastatur, hvilket gør betjeningen endnu nemmere. Skærmen har tilmed Wi-Fi, så du kan hente opdateringer direkte fra skyen.

Den avancerede teknologi gør dog at skærmen bliver varm, hvilket man mærker når man betjener den med touch underneden.

Det ændrer dog ikke på at MateView 28” er en særdeles gennemført skærm, der med en pris på fem tusind kroner, måske nok er til den dyre side, men er alle pengene værd.

Pris: 4.999 kroner


TAGS
Huawei
kontorskærm
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S