Home » Bærbar computer » Huawei MateBook X [TEST]: Kompakt bærbar med det hele
Huawei MateBook X [TEST]: Kompakt bærbar med det hele

Huawei MateBook X [TEST]: Kompakt bærbar med det hele

Share

Dette er ikke testens stærkeste maskine, men den vinder på design og især smarte funktioner

Vi er vant til at skulle gå på kompromis med ydelse og betjening, når vi har med bærbare af denne helt lette type at gøre. Men det er faktisk ikke nødvendigt med Huawei MateBook X.

Den er skabt i slankt og stilrent aluminiumsdesign, som slægter en vis æble-bærbar en hel del på. Men den ér faktisk anderledes, ikke mindst i kraft af skærmformatet, som er det lidt atypiske 3:2.

Det er ikke optimalt til film, men til tekstarbejde, præsentationer, browsing osv. får du plads til en del mere end på de brede skærme, som er standard.

Smart touchpad

Skærmen har skarp 3K-opløsning samt touchstyring.

Se også:  Stor omgang fra Apple: Nye MacBook Pro, nye øretelefoner og nye chips

Der er et fremragende tastatur i fuld størrelse og en smart touchpad, hvor du kan trykke overalt på pladen. Det letter arbejdet en del, når du lige har vænnet dig til, at du ikke behøver bøje fingrene af led for at klikke.

Kræfter til det meste

Ydelsen er overraskende god for en maskine af denne størrelse. Du kommer ikke i nød, selvom du kaster dig ud i lettere videoredigering og spil. Vi er dog ikke i nærheden af de bedste i testen, når det gælder grafisk ydelse.

Batteriet holder uden problemer en dag på en opladning og lades hurtigt med den kraftfulde 65W USB-C-oplader, som også kan hurtigoplade din mobil.

Smarte funktioner

Udvalget af fysiske tilslutninger er begrænsede. Der er to USB-C-porte i siderne med understøttelse af blandt andet DisplayPort. En medfølgende dongle gør det dog muligt at udvide med USB-A, HDMI og VGA.

Se også:  ABook Ultimate A50 [TEST]: Rammer den rette balance

Har du en nyere Huawei-mobil, kan du nemt tilslutte den trådløst. Du skal bare lægge den på computerens touchpad, så spejles indholdet op på skærmen. Det giver mulighed for at dele indhold samt skrive beskeder og arbejde med dokumenter på tværs af enhederne, hvilket kan spare en masse omstændelig synkronisering via tredjepartstjenester.

MateBook X er således ikke den stærkeste maskine i testen, men med et optimeret design og en række smarte funktioner, giver den dig ret optimale arbejdsbetingelser, uden at du skal forslæbe dig.


TAGS
Bærbar
Huawei
Laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S