Home » Bærbar computer » Huawei MateBook X Pro [TEST]: Stilren bærbar af bedste kaliber
Huawei MateBook X Pro [TEST]: Stilren bærbar af bedste kaliber

Huawei MateBook X Pro [TEST]: Stilren bærbar af bedste kaliber

Share

MateBook X Pro er en Windows-bærbar, som gør stort set alt rigtigt. Designet er stilrent, ydelsen høj, og så har den et par tricks i ærmet, som skiller den ud

Mens Huaweis ellers forrygende smartphones er udfordrede på grund af det amerikanske handelsforbud, er der intet der hæmmer den kinesiske producents bærbare computere.

Der er fri adgang til Windows, så her er vilkårene helt som hos konkurrenterne. Og med den nye MateBook X Pro viser Huawei, at de hører til forrest i feltet.

Der er en befriende enkelhed over designet. Der er ingen unødvendige detaljer, til gengæld har der været øje for, hvordan hver en kant og kurve spiller sammen i helheden, og det giver altså en særdeles elegant og stilren maskine.

Se også:  Huaweis nye bærbar har stærkt batteri og skarp 3K-skærm
Gennemført kvalitet

Ja, MacBook Pro er en oplagt reference, men MateBook X Pro har heldigvis ikke ladet sig inspirere for meget af konkurentens skrabede udvalg af tilslutninger.

I siderne er en fuldstørrelse USB 3.0 port, to USB-C-porte med understøttelse af Display-port og opladning samt en 3,5 mm kombineret lyd ind- og udgang. Det er ganske fint efter dagens standard, men det stopper heldigvis ikke der. For i pakken følger en lille dock med, så du kan udvide med HDMI og VGA, og det er altså noget, der luner her på redaktionen, hvor vi stadig har det lidt stramt med ”ren USB-C-stilen”.

Der er fingeraftrykslæser i powerknappen, som sidder over det glimrende tastatur. Tasterne er stabile med god vandring, og det sikrer en fortræffelig skriveoplevelse. Nedenunder er en enorm touchpad med multitouch. Den leverer upåklagelig respons og præcision.

Se også:  Asus ROG Zephyrus G14 [TEST]: Kompakt gamer-pc til tasken

Skærmen er berøringsfølsom, så du kan navigere ved at stryge fingrene over displayet. Der er tale om en skarp, lysstærk og kontrastrig skærm, som suppleres af vellydende højttalere med imponerende surround-effekt, når du ser film.

Dedikeret grafikkort

Det er en bærbar, der vil være velegnet til de fleste opgaver, ikke mindst video- og billedbehandling, så heldigvis er der ikke sparet på kræfterne.

TAGS
Huawei
Laptop
matebook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S