Home » Promotion » Kompakt og kompromisløs: Huaweis lette bærbar har det hele
Kompakt og kompromisløs: Huaweis lette bærbar har det hele

Kompakt og kompromisløs: Huaweis lette bærbar har det hele

Share

 Annonce 

Huawei MateBook X er ideel, når der skal arbejdes på farten. Den er let og kompakt, men har kræfter til det hele samt et væld af smarte funktioner, som gør det mobile arbejde til en leg

Når du sidder i toget, er det bare ikke optimalt med med en stor klods af en workstation, der måske nok har kræfterne til at køre dine programmer, men er kluntet at håndtere og svær at få plads til i tasken.

En letvægts-laptop er nemmere at have med at gøre, men vi er vant til at måtte gå på kompromis med såvel betjening som ydelse, når vi vælger en bærbar af denne type. Det er imidlertid ikke tilfældet med Huawei MateBook X.

Klar til de store opgaver

Den lækre aluminiumsmaskine vejer kun et kilo og måler under 14 mm på det tykkeste sted, men har alt hvad man forventer af en god bærbar.

Du får en flot 13″ touchskærm i det særlige 3:2-format, som er ideelt til præsentationer, word-dokumenter, regneark, webbrowsere og meget andet. Den står skarpt i 3K og leverer præcis farvegengivelse samt en lysstyrke så stor, at den fint kan bruges udenfor i dagslys. Det flotte billede suppleres af et lydsystem med fire højttalere. De to sidder under tastaturet, og er, med hjælp fra avanceret digital lydteknologi, i stand til at skabe en imponerende surround-effekt, der løfter oplevelsen i film og spil.

Tastaturet er i fuld størrelse og af en kvalitet, der giver en professionel skriveoplevelse, fuldt på højde med et godt dedikeret skrivebordstastatur. Det suppleres af en responsiv og smidig touchpad, konstrueret så du kan klikke på den overalt. Det sparer dig for del fingergymnastik.

Kræfter til det hele

Selv hvis du sidder i et tætpakket tog har du således alt du skal bruge for at arbejde effektivt. En stærk Core i5-processor af tiende generation, 16 GB ram, en 512 GB SSD-harddisk og det hurtige Wi-Fi 6 sikrer kræfter til stort set enhver type opgave, endda lettere videoredigering. Vil du slappe af med et spil eller en film efter en travl arbejdsdag, så klarer computeren også det. Den har en helt særlig køleteknologi, der sikrer, at uanset hvor hårdt den knokler, hverken mærkes eller høres det af brugeren.

Selvom du har en lang togtur foran dig behøver du ikke at bekymre dig om, at MateBook X går død undervejs. Med et stærkt 42 Wh batteri klarer den uden problemer en arbejdsdag på en opladning – også hvis det bliver en af de lange.

Den er hurtigt opladt igen med den medfølgende 65W oplader. Den kobles i en af computerens USB C-porte. Har du en Android-mobil, der skal oplades, klarer den også dette. Det samme med et kamera, et headset, en Bluetooth-højttaler og meget. Du behøver derfor kun at have én oplader med i tasken.

Smelter sammen med din smartphone

De to USB C-porte giver ikke bare mulighed for at tilkoble eksterne harddiske, dongles og andet. De understøtter også DisplayPort, og kobler du den medfølgende dongle i, får du desuden USB i fuld størrelse samt HDMI og VGA. Det betyder, at du eksempelvis kan koble MateBook X direkte i en stor skærm, når du kommer frem til kontoret.

Mobilen bliver en del af dit arbejdsflow på computeren, når du tilkobler den via Huawei Share. Indholdet spejles direkte på computeren, og du kan nemt flytte billeder, dokumenter og andet indhold. Det du har arbejdet med på mobilen kan du således nemt arbejde videre på med computeren – og omvendt. Du kan også skrive sms’er og foretage telefonopkald på computeren, ligesom du kan optage computerens skærmbillede på mobilen og meget andet. Det eliminerer fuldstændig barrieren mellem computer og smartphone, og du slipper således for at bekymre dig om kabler, cloud-tjenester eller andre kringlede løsninger for at synkronisere enhederne.

Læs vores test af Huawei MateBook X her:

Huawei MateBook X [TEST]: Lækker letvægter fuld af kræfter og funktioner


TAGS
annonce
Bærbar
Huawei
Laptop
matebook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S