Home » Promotion » Den perfekte partner til din mobile livsstil
Den perfekte partner til din mobile livsstil

Den perfekte partner til din mobile livsstil

Share

 Annonce 

Du ved ikke om du arbejder ude eller hjemme i morgen. Den kompakte og stilrene MateBook X giver dig alt der skal til for at klare dagens arbejde effektivt, uanset hvor du er

I disse tider er det de færreste, der sidder parkeret ved kontorets skrivebord hele arbejdsdagen. Arbejdslivet er blevet mere omskiftelig og kan ligeså vel foregår derhjemme, i toget eller på cafeen som på kontoret.

Det kræver mobilt udstyr, som er nemt at transportere, og som samtidig har de kræfter og funktioner, der skal til at for at du kan udrette det du skal med optimal effektivitet. Det gør heller ikke noget, hvis computeren også køre lidt film, spil og underholdning, når der er tid til afslapning.

Et mobilt luksuskontor

Den designlækre MateBook X vejer kun et kilo og måler mindre end 14 mm på det tykkeste sted. Den er derfor utrolig let at tage med i tasken, uanset hvor du skal arbejde.

Trods det kompakte aluminiumsdesign har den alt der skal til, for at du kan arbejde med stort set enhver type opgaver.

Tag den diskrete bærbar op af tasken og spil den på cafebordet, på skødet i toget eller ved køkkenbordet derhjemme og du får en førsteklasses arbejdsoplevelse.

Skærmen går stort set helt ud i kanterne, så du får et stort billede, og der er fuldstørrelse tastatur samt en ret smart touchpad, som reagerer på tryk overalt.

Vil du foretage videosamtaler er det blot at klikke på en knap i tastaturet, så springer webkameraet op. Når du ikke skal bruge det mere, klikker du det ned igen. Så er du sikker på at ingen kan lure på dig, uden at du ved det. To mikrofoner med indbygget støjreduktion er placeret helt yderst på maskinen, hvor touchpad’en slutter, og det betyder at din stemme går klart og tydeligt igennem, selv om du sidder et stykke væk og foretager videosamtaler.

Se også:  Så vildt er kameraet i Samsung Galaxy S21 Ultra: Fang ethvert øjeblik i perfekte billeder

Login på computeren sker nærmest af sig selv, med den indbyggede fingeraftrykslæser i powerknappen.

En oplader til alle enheder

Du behøver ikke bekymre dig for at mangle kræfter, selv hvis du kaster dig ud i videoredigering eller krævende billedbehandling. Computeren har rigelig at give af, også hvis du får lyst til lidt gaming. Og selv hvis togturen er lang eller mødet trækker ud, kan du være rolig for, at computeren holder strøm. Den klarer uden problemer en lang arbejdsdag på en opladning. Når den skal lades sker det lynhurtig via en af de to USB C-porte.

Opladeren kan også bruges til at oplade din smartphone, dine hovedtelefoner, dit kamera og andre enheder med USB C-opladning. Det er ret genialt, for så du slipper for at slæbe rundt med flere opladere i tasken.

Når du kommer ind på kontoret kan du nemt koble computeren på en større skærm samt tilslutte harddiske, hovedtelefoner og hvad du ellers har behov for. Enten via de to USB C-porte eller med den tilhørende dongle, der også byder på HDMI og fuldstørrelse USB.

Se også:  QNAP NAS: Skabt til content creators
Mobilens bedste ven

Mobilen er en vigtigt del af de flestes arbejde, men det er ikke altid nemt at få den til at tale sammen med computeren. Måske vil du dele et billede med pc’en, som du har taget på din mobilen eller fortsætte en samtale som du startede på telefonen. Det være en omstændelig proces, hvis skal sker via kabel synkronisering i skyen.

Med Huawei Share udviskes grænserne mellem din smartphone og din bærbar fuldstændig. Læg din Huawei-mobil på MateBook X og den kobles trådløst sammen med computeren. Det åbner op for et væld af smarte muligheder. Indholdet fra mobilen spejles direkte, så det er nemt at flytte billeder, dokumenter og meget andet. Bestemte mapper kan desuden synkroniseres, så er sikker på at dine fotos eller andet altid ligger begge steder. Det er også muligt at skrive sms’er og foretage mobilopkald fra computeren, og du kan styre mobilens kamera fra computeren eller omvendt optage computerens skærm på din smartphone. Funktionen kan spare dig for et væld af tidsspilde og besvær og gøre at du får endnu mere ud af både computer og smartphone.

Læs vores test af Huawei MateBook X her:

Huawei MateBook X [TEST]: Lækker letvægter fuld af kræfter og funktioner

 


TAGS
annonce

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S