Home » Mobiltelefon » Huawei klar med billig lillebror til Mate 10
Huawei klar med billig lillebror til Mate 10

Huawei klar med billig lillebror til Mate 10

Share

Tidligere på ugen præsenterede Huawei topmodellerne Mate 10 og Mate 10 Pro. Nu tilføjer smartphone-producenten Mate 10 lite, som har FullView-skærm, 4GB ram, 64GB lager, fire kameraer, men sælges til under tre tusind kroner

Allerede fra den 6. november kan danskerne få fingrene i den nye Huawei Mate 10 lite. Smartphonen kombinerer kraftfuld indmad og høj ydeevne med et dual-lens kamera på både for- og bagside. Og med den nye Huawei FullView-skærm er Huawei Mate 10 lite designet til at kunne arbejde med fotografi, tage selfies og navigere hurtigt og gnidningsfrit på de sociale medier. 

Huawei Mate 10 lite kommer med den nye Huawei FullView-skærm. Den nye teknologi gør det muligt at levere en 5,9″ højkvalitets skærm, som med en 83 procent screen-to-body ratio og et 18:9-skærmforhold giver en smuk widescreen, som gør det muligt at vise et knivskarpt billede. Huawei FullView-skærmen fortsætter i bløde og afrundede kanter, der indrammer telefonen, som er produceret af højkvalitetsmaterialer.

Se også:  Billige smartphones [TEST]: Billige mobiler er overraskende gode
To gange to kameraer

Hvert element – kamera, fingeraftrykslæser, USB-stik, sensorer og blitz – er omhyggeligt placeret på for- og bagside, for at skabe et unikt design, som er nemt at bruge.

Med et dual-lens kamera på både for- og bagside leverer Mate 10 lite mange foto-muligheder. Frontens 13MP/2MP selfiekamera tager højkvalitets portrætter, og med den nye “Selfie Toning Flash”-funktion er det muligt at tilføre lys for et mere kunstnerisk og levende billede.

Bagsidekameraet kombinerer en 16MP og en 2MP linse. Begge dual-lens kameraer gør det muligt at tage billeder med en indbygget sløringsfunktion, som giver klare og mere kunstneriske fotografier og forbedrede fotos i svag belysning.

Fuld af kræfter

Mate 10 lite har et 8-core Kirin 659 chipsæt, 4GB RAM og 64GB ROM. Den er dermed i stand til at køre flere applikationer på samme tid, samtidig med at den kan streame indhold. Brugerfladen er integreret med Huaweis Android-7 baserede EMUI for at sikre en gnidningsfri oplevelse, der tilpasser sig brugerens adfærd på smartphonen. Det tætte samarbejde mellem hardware og software betyder, at Mate 10 lites 3340mAh batteri holder længere.

Se også:  Nu kommer esport til mobilen

Samtidig forbedrer den intelligente fingeraftrykslæser sig konstant ved at blive mere nøjagtig, for hver gang den benyttes. Derudover er Huawei Mate 10 lite udstyret med Huaweis Histen lydsystem, som giver en ekstraordinær lydoplevelse. 

Huawei Mate 10 lite forhandles i Danmark til en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner og kommer i farverne Graphite Black, Prestige Gold og Aurora Blue. Modellen vil være tilgængelig via Telia, Callme, Telenor, CBB, YouSee, Fullrate, Telmore og 3. Den forhandles ligeledes hos Elgiganten, Bilka, Wupti, Proshop og Power. 


TAGS
Huawei
mate
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S