Home » Mobiltelefon » Nye Huawei-mobiler bliver uden Googles apps og tjenester
Nye Huawei-mobiler bliver uden Googles apps og tjenester

Nye Huawei-mobiler bliver uden Googles apps og tjenester

Share

Den næste store topmobil fra Huawei er lige på trapperne, men ifølge Google kommer den til at lande i butikkerne uden adgang til Google Play Store, Gmail og andre essentielle apps

Det ser ellers lidt lyst ud for Huawei igen, efter handelsforbuddet imod dem igen blev skubbet tre måneder. Det gjorde det imidlertid primært at hjælpe amerikanske virksomheder, der er afhængige af Huawei og ikke den anden vej rundt.

For selvom Google kan handle med med Huawei indtil midt i november kan de ikke tilbyde deres tjenester i nye produkter fra den kinesiske tech-gigant. Det har Google fortalt The Verge. Kun produkter sendt på markedet før d. 16. maj i år kan få opdateringer og ny software fra Google.

Se også:  Huawei AD80 [TEST]: Prisvenlig vej til et større skærmbillede
Stærkt amputerede Android-mobiler

Det betyder efter alt at dømme at det næste store mobil-flagskib, Mate 30, som rygtes at blive lanceret d. 18. september, vil lande i butikkerne uden Googles egne apps og tjenester. Her iblandt helt essentielle apps som Gmail, YouTube, Maps og ikke mindst Google Play Store, som er den primære adgang til apps for langt de fleste brugere. Det er svært at forestille sig en Android-telefon uden disse apps, men Android kan Mate 30 og den kommende foldbare Mate X faktisk godt få lov at køre, da systemet er open source.

Huawei er dog allerede nu klar med et alternativ de kan tage i brug, hvis de skulle beslutte at skippe Android i deres kommende smartphones.

Se også:  Huawei MateView 28” [TEST]: Kontorskærm af højeste klasse


TAGS
Android
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S